KRAS | #kickthebritsout

Foto: Opgelet, onderstaande tekst kan sporen van ironie bevatten
Serie:

Omdat de spectaculaire ontwikkelingen in de Trumpsoap over elkaar heen buitelen, zou je bijna vergeten dat er haast dagelijks ook nog afleveringen van Brexit online gezet worden. In de jongste episode noemt Boris Theresa’s plan een zelfmoordvest. Kennelijk denkt hij nog steeds dat de Britten zelf aan de knoppen zitten.

Hoewel Brexit een slecht idee blijft, wordt het tijd om Boris, Theresa en Jeremy uit hun lijden te verlossen. Brussel moet maar helder zijn: jongens, dit gaat ‘m niet worden, laten we stoppen met onderhandelen. Vanaf maart volgend jaar hebben jullie dezelfde handelsstatus als Rusland en Turkije, hek om Noord-Ierland, Londense banken dwingen te verhuizen naar Dublin, klaar. Hashtag kickthebritsout.

0

Reacties (2)

#1 Karin van der Stoop

Ik was het niet vergeten. Het is een drama. Ik las dat de politie nu ook al een rampenplan aan het opmaken is. Not funny at all. Dit moet je niet willen.

  • Volgende discussie
#2 joostdev

Extreem rechts in GB is uit op diepe ellende en grote verdeeldheid. Net als de kliek rond Trump, ze zijn blijkbaar van mening dat ze hun machtsbasis in de komende chaos verder kunnen uitbouwen.

Hier in Nederland gloorde van het weekeinde, tijdens het uit de hand lopen van de Lili en Howick affaire, een streepje zonlicht tussen de wolken door. Het kabinet wist niet hoe snel ze de deksel weer op de ketel moesten drukken om vervolgens links en rechts weer tegen elkaar op te zetten door naar buiten te brengen dat de staatssecretaris moest onderduiken na ernstige bedreigingen.

  • Vorige discussie