KRAS | Desoriëntatie

Foto: Opgelet, onderstaande tekst kan sporen van ironie bevatten

Binnen twee weken worden de Duitsers geconfronteerd met de twee uitersten die de desoriëntatie van jongemannen in het Midden-Oosten heeft opgeleverd: gisteren in Istanboel een religieuze fanaticus die de vermeende decadentie wil vernietigen, twee weken eerder in Keulen een horde die juist niets liever wil dan zich klem zuipen en achter de meisjes aan. Dat soort jongemannen heb je in autochtone kring ook, alleen zijn die doorgaans minder daadkrachtig.

Dat heet de feminisering van de westerse cultuur, een krachtig stelsel van sociale controle dat mannen dwingt hun geweldsimpulsen te onderdrukken. Enfin, u heeft Fight Club allicht ook gezien. Voelde u sympathie voor Tyler Durden? En wat deed u toen? Ik gok dat u hetzelfde deed als ik: niks. Ook wij zijn gedesoriënteerd. Onze impulsen hebben we onder controle, maar we twijfelen of er wel iets voor in de plaats gekomen is.

Reacties (15)

#1 Prediker

Aanranding en beroving is ‘daadkracht’? Christian toch…

‘Nuff said…

 • Volgende discussie
#2 Bolke

@1: Nee dat is ‘achter de meisjes aan’.

Weer zo’n poging tot bagatelliseren en dat het eigenlijk allemaal onze schuld is dat dit tuig zich zo gedraagt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Christian Jongeneel

@1 Heb je al over het plaatje gescrolld?

@2 Nee.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Prediker

@1 Ja, ik snap dat je dat niet letterlijk zo bedoelt, maar die ironie werkt alleen als je die ‘daadkracht’ dan wel daadwerkelijk op de korrel neemt.

In plaats daarvan haak je aan bij de treurzang van nieuwconservatief-rechts over de teloorgang van de feminisering van onze cultuur, de slappe mannen, zonder dat je die treurzang zelf op de hak neemt.

Het blijft zodoende gewoon staan, en je opmerking dat autochtone mannen ook wel “achter de meisjes aan” zouden willen (door ze aan te randen dus), maar dat het hen aan daadkracht ontbeert daarmee eveneens.

En aldus slaat je ironie dood als een slecht getapt biertje. Misser. Kan wel eens gebeuren toch?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Lutine

Nieuwconservatief-rechts die treurt over de teloorgang van de feminisering….

Ah..het is de bedoeling dat we hier allemaal ironische reacties geven! Ik snap het;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Arduenn

Maar we hebben toch firness, traplopen in flatgebouwen en Counter Strike? Kwestie van naar mamma en pappa en de meester of de juf (of de imam? …

Luisteren…

O wacht…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Joost

Met die feminisering van @prediker schiet het nog niet zo op, zie ik…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Lord Flash

@4

Wat is je punt?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 AltJohan

@Prediker: mist iemand daadkracht als diegene niet aanrand? ik denk het niet.

Verreweg de meeste mannen hebben krachtige remmen ingebouwd die er voor zorgen dat ze niet elke vrouw bespringen. Veel van dit soort remmingen wordt meegegeven in de opvoeding. Die remmingen hebben een nuttige functie want zonder die remmingen vervalt de maatschappij tot wanorde. In het westen wordt veel verantwoordelijkheid bij de man gelegd.

Veel vluchtelingen-mannen nemen die verantwoordelijkheid niet in acht. Daarom krijgen die gasten een slechte naam en zal het steeds moeilijker worden hen op te nemen.

Wie meer wil weten over de strijd tussen de seksen lees: http://rint.rechten.rug.nl/rth/dennen/strijd3.htm

Een ietwat vreemd, maar wel interessant blog van iemand die een verband legt tussen islam en het masculine http://sexualreligion.blogspot.nl/

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Joop

@10.

De eerste link is goed. De tweede refereer je meer aan, dat is gewoon bullshit. Hopelijk laat je je niet daardoor leiden, hoewel ik wel dat denk.

Je kan trouwens ook zeggen dat remmingen zoals die in de westerse wereld, niet overal, want ga maar is een autochtone achterbuurt kijken, of in een buurtkroeg zitten, of het laagbetaalde werk bij schoonmaak, ploegendienst, daar zijn mensen ook niet altijd even handig met remmingen.

Wat je kan zeggen is dat de remmingen ergens anders weer gecompenseerd worden. Dat is de stabiliteit. De disciplinering van huisje, boompje en beestje. Dat is voor vluchtelingen moeilijker. Zelfs als ze graag aan het werk willen, wat verantwoordelijkheid met zich meedraagt (kijk maar eens op de Caribische eilanden, ook weinig remmingen, wel werken, geld binnen, drie dagen feesten).

Daarom ook allochtonen aan het werk. En dat is het oerdomme van Wilders die is tegen integratie, tegen dat die mensen gaat werken, dus dat ze verantwoordelijkheid krijgen, en dat dus de remmingen komen op excessen.

Bij het sociaal maatschappelijk werk zeggen ze niets voor niets met de probleemjongeren: de drie w’s – werk, woning en wijf.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 AltJohan

@Joop: ” Bij het sociaal maatschappelijk werk zeggen ze niets voor niets met de probleemjongeren: de drie w’s – werk, woning en wijf.”
Ik vind dat de jongeren die geen problemen maken (vooral ook de allochtone) het eerst in aanmerking moeten komen voor de drie w’s. Anders maak je probleemgedrag wel erg lonend. Ik ken alleenstaande werklozen die nog nooit een vlieg kwaad hebben gedaan.

Laten we ons niet laten chanteren door die probleem-gasten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 AltJohan

@11: Jij doet http://sexualreligion.blogspot.nl/ wel heel gemakkelijk af als bullshit. Deze auteur heeft meer nagedacht over eerwraak dan jij, is het niet?

http://sexualreligion.blogspot.nl/2014/11/15-new-approach-to-honor-killings.html

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 Joop

@12.

Ik ken genoeg werkloze mensen die genoeg schade hebben aangericht, zowel allochtoon als autochtoon. Ik ben zeer voor preventie, jij bent meer van symptoonbestrijding. Werkt niet. Alleen boze burgers die nog gekker worden.

Wat ik probeer aan te geven, en dat heb jij kennelijk niet door, is dat het niet zozeer een religieus of cultureel probleem is, maar meer economisch-sociaal. Jij koppelt de remmingen (of gebrek daaraan) compleet aan de religie en cultuur, beetje geënt op dat bespottelijke gedachtegoed van T. Dalrymple.

Ik geloof meer in werk, werk en werk. Zelf gewerkt in een azc. Als je daar maanden of langer moet blijven voor uitsluitsel of je mag blijven of niet, en met je handen onder de benen, want je mag niets, tja, dan doet er cultureel of religieus niets meer toe, dan zouden jij en ik ook knettergek kunnen worden.

@13.

Eerwraak, is dat alleen bij moslims. Nee! Waar gaat die site over. Moslimsbashen. Daarom allemaal bullshit. Maar goed, relativeren is een linkse hobby. Jij gaat maar lekker met de rechtse kleppen op je ogen door met je bull shit.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 Jelle Haandrikman

Terwijl ik het idee heb dat het met de feminisering minder word.

In 2010 werd het nog als volgt samengevat in “The misandry bubble”
http://www.singularity2050.com/2010/01/the-misandry-bubble.html
————
Executive Summary : The Western World has quietly become a civilization that has funny tainted the interaction between men and women, where the state forcibly transfers resources from men to women creating various perverse incentives for otherwise good women to inflict great harm onto their own families, and where male nature is vilified but female nature is celebrated. This is unfair to both genders, and is a recipe for a rapid civilizational decline and displacement, the costs of which will ultimately be borne by a subsequent generation of innocent women, rather than men, as soon as 2020.
—————–

Voor zover het er naar uitziet hebben vrouwen de mannen nog niet ten gronde gericht met hulp van de overheid en het grootkapitaal.

 • Vorige discussie