1. 3

  Sterker nog, de VS is vanaf haar oprichting eigenlijk al onder de gesel van de Britse Kroon.

  De zgn. Burgeroorlog – wat denkt u? Burgers die elkaar zomaar te lijf gingen – in een land groot zat voor iedereen?
  Dat zat echt heel anders in elkaar. De globalisten op het oude continent lieten het niet gebeuren dat zulk economisch gewin niet in hun schoot zou belanden. Simpel, VOC-mentaliteit. Dan schiet je alles en iedereen wie of wat je in de weg staat naar het de eeuwig jachtvelden.

  Lyndon Larouch is 1 van de best geo-politieke experts die de hele wereldgeschiedenis samenvat en naar het heden duidt:
  It’s The British Empire, Stupid!
  http://archive.larouchepac.com/british_empire
  On the Edge of World War III A Warning from Lyndon LaRouche:
  https://www.youtube.com/watch?v=y8T4j6p9uXM

  De globalisten zijn bv. nu bezig de EU te slopen. De EU ging economisch te goed, de synergy met de Russische Federatie deed zowel de EU als de Rusland teveel gedijen.

  De globalisten hebben zich altijd als aasgieren gestort op volkeren en culturen die floreerden.
  Daarom wordt TTIP opgedrongen. Om de EU los te scheuren van haar economische navelstreng – en te onderwerpen aan het regime van de globalisten in DC en Wall Street.
  Dat zal deze zomer in het geheim door Juncker toch/juist getekend worden.
  Het moment waarop de NAVO begint met de massavernietiging van de Russisch talige populatie in de Ukraïne. Het hele arsenaal bio-, chemische alsmede atoomwapens is door de NAVO al gemobiliseerd.

  Een normaal mens zou zeker zeggen: TTIP – de stekker eruit. Afkappen die geheime onderhandelingen.

  Ik heb Ploumen al lang in de peiling. Die speelt dubbelspel. Spionalge. Zij is al vertegenwoordiger van de e VN – de OESO. Wat daar besloten wordt gaat boven nationale wetgeving.
  Dat is o.a. globalisering van rekeningrijden,
  (de belastingbetaler dient de aanleg van infrastructuur te betalen, de jaarlijkse opbrengsten gaan – belastingvrij- in de zakken van een kartel van enkele mondiale roofkapitalisen).
  Ook heeft de OESO al een plan op de planken liggen voor een (verplicht) globale gezondheidszorg.
  Obamacare gaat globaal. EPD wordt verplicht onder TTIP.

  Oftewel alle burgers PROEFKONIJN.

  http://shareverything.com/2015/01/03/the-new-highway-robbery-privatizing-roads-using-public-dollars/
  http://www.texasturf.org/2012-06-01-03-09-30/latest-news/2112-privacy-threats-electronic-invasion-license-plate-readers-to-black-boxes-drivers-under-assault

  Zelfs privatiseren/een commodity markt van maken, van irrigatiewater = oppervlakte water voor land- en tuinbouw:
  http://www.slideshare.net/Water_Food_Energy_Nexus/oecd-agricultural-water-pricing-in-japan-and-south-korea

  Europe Seeks to Expand Big Pharma Monopoly At Expense of Poor People, Warn NGOs Ahead of Ttip Talks
  http://allafrica.com/stories/201409292144.html

  Depopulatie staat hoog op de agenda van de globalisten. Gmo’s, hiv/aids en ebola zijn voor dat doel ontwikkeld, vaccins worden massaal ingezet voor dit doel, zo ook antidepressiva, chemotherapie, additieven in de voedingsindustrie. Daartoe wordt de regelgeving van de Codex Alimetarius ingebed in TTIP.

  Natuurlijk weten de poltieke leiders in de Kamer dit perfect. Juist daarom zijn ze vastbesloten dat dit in het geheim doorgedrukt moet worden. …..
  God beware ons.

 2. 4

  Jammer dat zo’n belangrijke video als dit, gestaafd door een gedegen studie, in de reacties meteen weer in het rijk der waanzin moet worden getrokken door zo’n verwarde patiënt als Tinbergen.

  Ik vergeef ‘m alleen omdat-ie me aan het lachen wist te maken:

  Lyndon Larouch is 1 van de best geo-politieke experts

  (voor wie LaRouche niet kent, dit is ongeveer hetzelfde als met droge ogen beweren dat Jomanda de beste medisch specialist ter wereld is o.i.d. … )

 3. 7

  Sterker nog, de VS is vanaf haar oprichting eigenlijk al onder de gesel van de Britse Kroon.

  @3 Kennelijk weet ons huisorakel Tinbergen niet dat de VS is opgericht door zich als kolonie onafhankelijk te verklaren van Groot-Britannië. Dat vond plaats in 1776.

  Kortom, de VS bevonden zich vóór haar oprichting onder de gesel van de Britse Kroon, en de Amerikaanse Revolutie (1765-1783) maakte daar succesvol een einde aan.

  De zgn. Burgeroorlog – wat denkt u? Burgers die elkaar zomaar te lijf gingen – in een land groot zat voor iedereen?

  De Amerikaanse burgeroorlog vond honderd jaar later plaats, tussen 1861 en 1865, en de reden van die burgeroorlog was dat elf Zuidelijke Staten zich wilde afscheiden van de VS en een eigen confederatie beginnen; voornaamste aanleiding daartoe was dat slaveneigenaren hun slaven niet als bezit mee mochten nemen naar de ‘territories’ (gebieden in de VS die nog niet tot zelfstandige staat waren verklaard).

  Als jij wilt beweren dat het Zuiden (of juist het Noorden) daarbij een marionet was in handen van Groot-Britannië, zul je dat even aan moeten tonen met historische feiten en documentatie, in plaats van vage beweringen over ‘de globalisten op het oude continent’ met hun ‘VOC-mentaliteit’, die iedereen die in hun weg stond ‘naar de eeuwig jachtvelden’ schoten.

  Vooralsnog wek je vooral de indruk nauwelijks van de Amerikaanse geschiedenis op de hoogte te zijn en van alles door elkaar te husselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren