Lubach over privacy

Arjen Lubach laat nog eens fijntjes zien hoe hypocriet onze politici zijn als het gaat om onze privacy. Sommigen draaien om als en blad aan een boom (Hennis-Plasschaert), terwijl anderen (Plasterk) ineens hun mond houden als er een camera in de buurt is.

Onder het mom van veiligheid en landsbelang krijgen Nederlandse inlichtingendiensten meer bevoegdheden. De overheid wil alles van ons weten en bijna de gehele ministersploeg doet hier aan mee.

Reacties (2)

#1 Stronkel

Ik vond het altijd erg vreemd en beangstigend dat in de VS satirische nieuwsshows als The Daily Show en The Colbert Report er aan te pas moesten komen om nieuws te verslaan omdat reguliere ‘serieuze’ media hun werk niet deden. Nu is het peil van serieuze media in Nederland ook al enige tijd zeer belabberd, maar dat ook in Nederland nu een satirische nieuwsshow (en mijn complimenten aan Lubach en team) nieuws met een kritische blik moet verslaan omdat de NOS en consorten liever elkaar de Zwarte Piet toespelen (/dode Seth) is een definitief failliet van de Nederlandse massamedia.

#2 McLovin

Ben ik nu echt de enige die dit dood en dood eng vind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*