Jon Stewart kan even geen grappen maken vanwege schietpartij Charleston

Hij neemt nog wel even de tijd om zijn vinger op diverse zere plekken te leggen. Zonder hoop op verandering overigens.

Reacties (5)

#1 Dehnus

Blocked because…. rights of Corporations.

:D

Ironisch hoe de rechten van de rich and powerful zo goed beheerd zijn op het web, terwijl we elke dag nog armen neer mogen knallen want “Tja dat is wel heel moeilijk om te stoppen”

HAH!

#2 Joost

FTFY

#3 Inkwith Barubador

Guns don’t kill people, people kill people.

Maar het wordt wel verdomde makkelijk als je een wapen in de winkel op de hoek kan kopen, zonder vergunning of wat dan ook.

http://www.armedwithreason.com/debunking-the-guns-dont-kill-people-people-kill-people-myth/

#4 Micowoco

@3: Inderdaad, maar (de meeste) Amerikanen zien wapenbezit niet als een stap richting criminaliteit, maar als zelfverdediging. Want het ‘kwaad’ komt altijd ergens anders vandaan. Europeanen (de meeste dan toch) weten na twee wereldoorlogen op eigen bodem wel beter.
Er wordt bij dit soort berichten altijd vergeleken met Finland of Zwitserland omdat daar ook veel vuurwapens zijn. Maar daar heerst geen cultuur waarbij geweld als een oplossing voor problemen wordt gezien. In de VS wel. Ook niet zo heel vreemd als je je bedenkt dat de VS dankzij WW I en WW II het machtigste land is geworden.
Dus kom niet aan het Tweede Amendement. Dat is een soort erogene zone, een soort mohammedcartoon. Worden ze zeer onredelijk van. Inderdaad: the torture never stops.

#5 Lethe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*