Hoe commerciële universiteiten studenten en belastingbetalers naaien

Mooi onderzoek van Dan Rather en The Investigative Fund over de for profit universiteiten in de VS. De laatste jaren groeien die enorm: circa tien procent van alle Amerikaanse studenten is verbonden aan een commerciële instelling. Maar deze universiteiten leveren slecht werk en schuiven de rekening door naar de belastingbetaler.

 1. 1

  Dit hele verhaal omtrent deze Amerikaanse studenten lijkt me bijna net zo erg als dat bepaalde studenten in Duitsland op de Humboldt-Universität de Nederlandse socioloog Ruud Koopmans afkraken, enkel en alleen omdat hij de ware islam wil uitleggen.
  Zij lijken haast op Angela Merkel, die godzijdank ook steeds meer ongeloofwaardiger en verfoeid wordt met haar vreselijke spreuk; “Wir Schaffen das”, en ze doen me sterk denken aan een tekenfilm van Tarzan, Lord of the Jungle (1976-1978) met als episode ‘Tarzan and the Graveyard of the Elephants’.
  In deze tekenfilm kwam Tarzan op het spoor van de hebzuchtige en tirannieke Koning Aga van Novara, die in een paleis leefde dat grotendeels uit ivoor bestond (gelijk aan dat van koning Achab uit Israël), en hij daarvoor olifanten doodde. Enkele van deze jagers konden de terreur van deze Aga (hij zat toen namelijk achter een olifantenkerkhof aan) niet verdragen en ze ontdekten dat de koning over een soort van god beschikte in de vorm van een enorme mammoet; Ben-Tor!
  Tarzan probeerde met enkele gewetensvolle jagers en jungledieren een einde te maken aan de terreur van Aga maar zij waren hier aanvankelijk weinig succesvol in. Uiteindelijk werd Aga alsnog uitgeschakeld waarna Tarzan, samen met enkele gewone olifanten, hun reusachtige en behaarde soortgenoot (?) wilden verjagen. Tarzan wist namelijk dat de mammoet veel te sterk en gevaarlijk was om onder mensen te leven en zij vernielden de brug die naar de arena van Ben-Tor leidde waarna Tarzan hem commandeerde om gewoon weer naar de natuur terug te keren.
  De symboliek van dit verhaal is dat de aanhangers van Aga (de Turkse president Erdogan of Angela Merkel) een heel volk onderdrukken en iedereen die zich daar tegen verzetten tot zondebok maken, in de gevangenis gooiden en enorme sommen geld willen buitmaken voor een luxe leven (het opgenoemde ivoor). Met behulp van een onvrijwillige bondgenoot, de mammoet Ben-Tor (moslimterroristen), houden ze iedereen onder de knoet en symboliseren de desbetreffende Duitse studenten en criminele allochtonen de linkse elite (eveneens Aga). Tarzan speelt dan de rol van een fanatieke Pegida-leider en hij komt met allen die tegen het regime zijn in opstand.
  Op het einde verjaagd Tarzan zelfs de islam in de vorm van Ben-Tor al zou een mammoet in feite nog stukken vredelievender zijn geweest dan die verschrikkelijke islam-moordenaars die puur doden uit haat, nijd, machtslust en geloofsmisbruik! Ben-Tor volgt namelijk alleen zijn wilde instinct en hij past, net als de islam, totaal niet onder vredelievende en onschuldige mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren