Asielbeleid in vogelvlucht

Dossier:

Altijd Wat van de NRCV geeft in twee minuten een overzicht van het begrip “asiel” en het probleem van uitgeproceerde asielzoekers die niet terug kunnen naar hun land van herkomst.

Reacties (1)

#1 Jules Vismale

De meeste asielzoekers en hun beschermengelen komen er door schade en schande toch achter dat steeds meer autochtoonse Nederlanders schoon genoeg van hen krijgen omdat de eersten zich niet altijd aanpassen en soms niet eens willen werken.
Misschien denken sommigen onder hen, toen zij nog een baan hadden in het land van herkomst, dat zij hier in Nederland twee kabouters op bezoek krijgen en dezen schoenen voor hen maken om te verkopen, gelijk aan de arme schoenmaker en zijn vrouw. Deze laatsten ware niettemin de kabouters zo dankbaar dat zij in ruil kleren voor hen maakten en bij Looney Toons werd daar zelfs een komische tekenfilm over gemaakt. Alleen waren het daar tientallen kabouters die elkaar gruwelijk in de weg zaten en op een grappige manier schoenen maakten en zelfs zoveel dat de oude schoenmaker en zijn vrouw nooit meer arm waren!
Helaas zullen veel asielzoekers in Nederland niet bepaald slapend rijk worden omdat het asielbeleid hier al vreselijk uit de hand is gelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*