Kay van de Linde gaat aan de haal met Web 2.0

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (3)

#1 El El

Tis onderhand wel de grootste canard van 2008: Rita Verdonk en haar internetforum. Verdonk heeft iets weg van een Nigeriaanse oplichter. Geld vragen via internet maar ondertussen gewoon de boel oplichten (met als hoofd 419-praktijken die malloot van een Kay van de Linde). FvJ is in zijn reactie weer eens een beetje op dreef…

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Potdomme! Dat is een verdomd aardig beeld: Rita als Nigeriaan!

Ooit lang geleden blogde ik hier een tooltje waarmee je portretfoto’s kon omsmurfen naar verschillende rassen. Zo maakte ik van Wilders een Chinese maffialeider en van Marijnissen een vriendelijke Afrikaanse dictator. Echt geloof me het was ongemeen leuk en nog lachen ook!

Maar nu kan ik dat postje niet meer terugvinden… op m’n eigen weblog nog wel?!

Iemand enig idee waar ik het over heb?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 El El

Heb ik helaas niet gezien…

  • Vorige discussie