1. 1

  Begrijp ik nu goed (van BBC world):
  – dat Mladic niet door de Servische politie is opgepakt (en door wie dan wel?).
  – dat de Servische grondwet uitlevering verbied.
  – dat de brief met bezwaar tegen uitlevering nog niet bezorgd is, omdat die in een bergdorpje vrijdag zo laat mogelijk is gepost (en de post er daar vandaan zo’n week over doet).

  En dat dus de Europese gemeenschap Servie aanmoedigt fundamentele grondrechten overboord te gooien voor lidmaatschap?

  Oja en iedereen die gister gedemonstreerd heeft tegen uitlevering schijnt op foto te zijn vastgelegd, of in ieder geval hoorde ik eergister dat de autoriteiten dat van plan waren…

 2. 2

  “Oja en iedereen die gister gedemonstreerd heeft tegen uitlevering schijnt op foto te zijn vastgelegd, of in ieder geval hoorde ik eergister dat de autoriteiten dat van plan waren…”

  Dat gebeurt overal in de wereld, ook in Nederland. Het geheel zal ook wel op video vastgelegd zijn. Hoe naief bovenstaande opmerking.

 3. 4

  Die jeugdige onschuld heb ik ook gehad, maar dat is al een tijd geleden. Dat het kwalijk is is duidelijk, maar het is al lange tijd de realiteit.
  Het bezwaarschrift blijkt in een verafgelegen dorpje in de bergen te zijn gepost. De post doet er een week over. De kans dat hij over een week nog even heen en weer gevlogen wordt, lijkt me miniem.