1. 1

  Het getuigt ook niet van een gezonde realiteitszin als je de waan koestert dat Nederland voorop moet lopen in het remmen van de groei van het luchtverkeer.

 2. 2

  “klimaatneutrale mainport ”

  Dat is zoiets als vegetarisch koeienvlees.

  Er is wel heel veel ecover voor nodig om schiphol zo groen te wassen, maar het doel is natuurlijk ook 2040. Tegen die tijd liggen alle bedenkers al lang onder de groene zoden, en dat zonder een sopje.

 3. 5

  Dat hele Schiphol is waanzin. Er wordt al tijden geroepen dat er een nieuw deltaplan moet komen; nou ik weet er nog wel eentje (en nog wel meer ook): maak die nationale luchthaven maar gewoon lekker op Flevoland, daar woont toch niemand. Kun je het ook gewoon in een keer goed doen.

 4. 6

  @3: Geen idee hoe duurzaam Schiphol is. Het enige dat in dit land echt duurzaam lijkt is het gewouwel van politici. Menselijke activiteit vervuitlt. Hoe je het ook wendt of keert, onze technologie is nog niet ver genoeg om het echt goed te kunnen en dat wordt nog eens versterkt door een relatieve overbevolking (6,5 miljard mensen is niet niks…).

 5. 9

  @3: Camiel zegt dat Schiphol de groenste van Europa is en dat KLM al vier jaar WERELDRECORDHOUDER is op het gebied van groen vliegen. Dat lijkt me bewijs genoeg.