1. 2

  ach zut… het stond er al sinds vanacht 01.00 dus ik dacht die lui willen blijkbaar een punt maken? had er niet aan gedacht dat het zo snel zou verdwijnen. geen mirror helaas, sorry.

 2. 8

  Dit is te triest voor woorden. Citaat uit zijn stukkie:

  Ik zou het erg toejuichen als iemand eventjes buitengewoon integer het woonadres van Femke Halsema opsnuffelt, en die tent buitengewoon integer in de fik steekt. Dat wijf verdient niet beter.

  Als ik de reizigersvereninging Rover was, had ik deze man heel integer ontslagen. Op staande voet. Doei! Opsnuffelen maar!

 3. 9

  Fok rectificeert dat het een lieve lust is: klik.

  “Wat er aan de hand was is dat een columnist op satirische wijze in een column dergelijke uitspraken heeft gedaan”.

  Maar vervolgens: “Columnisten genieten een grote vrijheid en aangezien ik niet alles persoonlijk vooraf kan controleren is de column geplaatst. Na het lezen van de column heb ik de column verwijderd om de simpele reden dat ik me, als eigenaar van FOK!, niet wens te scharen achter de in de column gedane oproep.”

  Wat is het nou? Satire of niet? Als het wel satire is, waarom verwijder je het dan? En als het geen satire is, wat ben je dan voor een oetlul van een eindredacteur dat je niet even naleest wat er op je site wordt geplaatst?

 4. 10

  Satire… dat roepen de Haters altijd als te ver zijn gegaan. Ooit ook zo’n akkefietje gehad met de Yakuzi-bloggers, die riepen op tot zinloos geweld tegen Marokkanen. Toen ik ze er op aansprak was het binnen de kortste keren ‘satire’.

  ..en dan nu voor de Instant Godwin op Zaterdagmiddag: straks was de Holocaust ook nog satire?!

 5. 13

  @10,11,
  Yakuzi bloggers, ik ben eigenlijk al weer vergeten wat dat waren. Kon alleen nog een oude ansicht vinden gericht aan Sargasso, vlak voor ze zichzelf (waarschijnlijk met een nekschot dat nog over was) uit hun lijden verlosten.

 6. 14

  @ Mark: Zielig zeg!

  Vanavond NOVA (N2, 22:15)
  Woordvoerder Driek Oplopers (het dagblad Trouw noemt de man ‘Rikus Spithorst’) verklaart waarom hij hetvolgende publiceerde op internet: ‘Ik zou het buitengewoon toejuichen als iemand eventjes buitengewoon integer het woonadres van Femke Halsema opsnuffelt, en die tent buitengewoon integer in de fik steekt. Dat wijf verdient niet beter’

 7. 15

  Ah Mark! Gelukkig zijn er op het internot nog mensen te vinden met een geheugen langer dan 7 dagen!

  Ja dat waren nog eens tijden met die lui van Yakuzi. “Dood aan Sargasso in 2004″…
  Toen was bedreiging nog heel gewoon.

 8. 16

  Ach gossie, Links bedreigt Links. Met als die kraker in Nijmegen die ook door een andere kraker was geliuideerd. Of Fortuyn, of de vrouw van Janmaat.
  In Nederland is terreur het monopolie van Links en islamieten.
  En Femke moet niet zeuren. Stel dat nu iemand oproept om eens langs te gaan bij Duyvenpoep, mag dat dan niet van de Linkse goegemeente? Maar andersom mag kennelijk wel, want iedereen in Nederland die zwaar bewaakt wordt, is doelwit van extreemlinks of islamitische ‘kansenjongeren’…

 9. 17

  Gelukkig waait er een andere wind. Hopelijk wordt er binnenkort ook gesneden in de tientallen miljoenen die gaan naar de hele welzijnsindustrie, door Linkse politici gegeven aan hun Linkse vriendjes. Voor 80% weggegooid geld. In iedere hoek van Nederland zitten Linkse commissies te lullen, geld dat veel beter gebruikt kan worden. Dit land is ziek. Ziek van Linkse kul, slachtofferschap en de welzijnsindustrie…
  Weet u nog dat die PvdA-er 750.000 euro stortte op de rekening van wat PvdA-vriendjes om een feestje te organiseren voor het milieu? Weet u ook dat de staatsecretaris van vreemdelingenzaken (Albayrak PvdA) een volle nicht is van het hoofd van het Centraal Opvang Asielzoekers? Dit land kan zoveel beter…

 10. 19

  @Dick

  Van Baalen is een volgebreten bierpomp-liberaal die als 16-jarige een briefje schreef aan Glimmerveen… Poehpoeh, wat een boefje…

  Uit jullie kringen komen de echte moordenaars…

 11. 20

  Het valt me op dat jullie nooit tegenargumenten hebben…
  Links is failliet, ideeenloos, flets en terminaal. Heerlijk. Het gaan zeer zware tijden worden voor de dames en heren hanekammen.

 12. 22

  @20 : Peter, de hele nederlandse politiek is failliet, links én rechts! Overal wordt nog maar een argument gehanteerd, namelijk de eigen carriere. Een ander argument bestaat gewoon niet.
  Ideëen of idealen? Nèèèè… dat is té 60er jaren.
  Problemen oplossen? nèèèè… slecht voor hun naam.
  Belastingheffen is de nieuwe hype … en niet te vergeten alles plat betuttelen… rookverbod, millieuzone (onder de 500.000 Euro/jaar geen toegang), millieulabels waarvan niks klopt natuurlijk ook.

  Maar peter, die zware tijden die jij links voorspelt, die gaan voor ons allemaal gelden. Nederland is door de huidige kliek uitgemergeld en moeilijke tijden komen snel….

 13. 23

  Gelukkig komt er systeemoorlog, waarbij de Hollandse belangetjes en machtspelletjes zullen worden overschaduwd door veel grotere machten: Rusland, VS, China to name a few…

 14. 25

  @ 19; wil je mij niet met “kringen” linken. Ben nergens lid van en hou niet van extremen in de politiek. Wat een links rechts geneuzel vaak van die GS-sympatisanten. Wil helemaal niet in zulke steed groter wordende tegenstellingen denken. Wil het ook absoluut niet over de hypocriete “gelederen gesloten” CDA hebben. Maar VVD en VVD-gerelateerden (degene die expres op een breuk aan stuurden en voor zichzelf wilden beginnen) staan voor mij voor egocentrisch, geldbelust, geylend op macht, status, aanzien en roem. Niet voor niets zijn het vaak de types die niet onder een directeur kunnen werken. Dit staat allemaal ver van mij. Denk dat onze toekomst er niet zo slecht uitziet als hierboven geschetst trouwens.

 15. 26

  Dick, machtsgeil komt aan linker en rechterzijde evenveel voor, maar je daarover geen illusie. Voor egocentrisme geldt in grote lijnen hetzelfde.

  Dat jij opmerkt dat het doorgaans om typen handelt die niet onder een directeur kunnen werken, vind ik scherp. Feit is dat ze niet kunnen werken cq. samenwerken. Andere noodzakelijke competenties om het werk dat zij trachten te doen te kunnen doen ontbreken eveneens. Weleens een echt scherpe analyse van een politicus gehoord? Nee, altijd galmt het halve verkiezingsprogramma er doorheen.

 16. 30

  Ik haat fascisten en Links a la Duyvenpoep en Volkert is fascisme.
  Dertig jaar lang zijn wij uitgemaakt voor fascisten omdat wij zeiden dat de islam fascistische trekjes had.
  Jullie hebben ons uitgeleverd aan de islam. Jullie zeggen dat het zo’n vaart niet zal lopen. Word wakker! Stelletje halve garen. In Nederland bestaan er al hele subculturen waar bijvoorbeeld vrouwen nauwelijks nog vrijheden hebben. Jullie stonden erbij en keken ernaar.
  De meeste arbeiders kotsen op jullie. Zij wonen tussen het tuig en jullie zitten in de witte wijken.
  Jullie noemen Wilders een fascist maar hij is juist een anti-fascist maar dat zullen jullie nooit begrijpen…

 17. 31

  Peter, je lult veel maar doet weinig voor een actieveling.
  waar kan ik jouw maatschappelijke bijdrage vinden behalve anderen uitschelden in hun kerk?
  Je steun aan geert is tot nu toe virtueel getier.
  charmant maar net zo effectvol als fitna.
  Niets dus.

  Voor hetzelfde euri zit je in je achtertuin naast de beugels bier en een stapel bankafschriften van de WW verongelijkt naar de vette mercedes van 3 ploegen dienst Ali te kijken.

  De filmpjes van Jan maat waren altijd zo heerlijk, al spugend tierde hij los met een schattig boeketje linksonderin , een oranje banier
  Altijd pontificaal amateuristische aangekondigd door een ras zuivere dame.
  dikke maatjes met rost van tonningen best wel kek cluppie totdat Luns en Wald nog wat
  ook lid werden.
  Als je dan in het geniep een zaaltje gaat huren en staatsgevarlijke uitspraken doet, mag je eigenlijk blij zijn dat we de bvd toendertijd voor waren, tegenwoordig krijg je zonder waarschuwing een kogel in je kop als je ook maar denkt aan terrorisme en planning.

  Relativeren kerel. re la tiveren.
  neem ik nog een jointje want whisky ga je aan dood.

 18. 32

  @Hemaworstje

  Tuurlijk, al die Ali’s in hun mercedessen zijn harde werkers…AHAHAHHAHAHAHHA
  Wel een gehoord van heroine-handel?

  Rook lekker je jointje losert….

 19. 35

  en dat een vrouw geen recht van spreken heeft in bepaalde streken des land heeft ondergetekende absoluut geen problemen mee.
  Tradities zijn om in stand te houden.

  Krek, islam is dat gevaarlijk peter, besmettelijk ? Oei dan mag ik wel oppassen
  Hoe is dat het land binnen gekomen?
  Via de haven en de grote steden zeker, verdorie t liekt wah aids weet je wah altiet weer die stadse leu die t vernaggeln.
  water in de bibs en geen ballen in de bokse en achteraf klaag’n dat wie niks hebbe doan.
  as t an mie ligt bloazen wie de brug bij de Ijssel op en legt wie ne gas buus noar grunningen en plops holland 7 meter onder water.
  Kiek’n wie er dan nog ne grote bek hef.

 20. 36

  Sommige opponenten doen dat ook.

  “Wat is the discourse.”

  *Peter, je doet je voor als een stomme drol. Altijd domme kwak, altijd bedorven, altijd NIET scherp, en nooit gesteund, door niemand.

  Zelfs in het reageerseldrab op de niet zo beste blogs. En wel doorkwaken hierendaar.*

  Enfin, hey, prima soort van lading kerel, die je her en der meegeeft. Een soort Beweging, (aan werken!), dat betekent echt iets.

 21. 37

  Nooit gesteund door niemand? De meerderheid van jullie vroegere achterban is het roerend met mij eens. Die mensen die jullie nu kwalificeren als dat witte racistische tuig in die arbeiderswoninkjes….
  De toekomst is aan ons…:-ppppppppppppp

 22. 40

  wit racistisch tuig in arbeiderswoningkjes zijn nep anders zouden ze er niet wonen tussen de allochtonen.
  De echte racist gaat niet naast een turk of marokkaan wonen, principes toch?
  vmbo tokkies met zebra kids en een scooter voor de deur, joggingbroek en stampen op speed.
  Pa aan de bier en doet nog wat in oud ijzer , kids te beroerd om bij mc Donalds te werken maar klagen en een grote bek dat ze hebben.
  Skool? ik heb al twee kids joh , mijn wijf van 17 heeft gelukkig negatieve adhd dus afgekeurd en de stadsbank helpt ons van de schuld van 32.000 euri af.
  Ikzelf ben aankomend stratenmaker daar zit toekomst in zegt men.
  En sowieso Respect is belangrijker man! Hoe vindt je mijn tribal tattoe, is die niet kicken?
  Stem jij ook Wilders?
  wees blij dat er buitenlanders zijn kerel anders moet die aanhang van je nog aan het werk ook nog..

 23. 42

  Als advocaat van de duivel zou ik graag willen zeggen dat ik de bijdrages van Peter zeer vermakelijk vind. Een verademing tussen het doorgaans incestueuze kliekje van 15 reaguurders die het op enkele nuances na altijd van harte met elkaar eens zijn. Peter, ben het ook niet altijd helemaal met jou eens maar ga zo door! En wat betreft zijn opmerking dat jullie hem nimmer met argumenten aanpakken ben ik het ook eens. Hem als fout en dom bestempelen is helaas een linkse taktiek die inmiddels volledig achterhaald en doorzien is.

 24. 43

  peter is geen lol aan om mee te discussiëren, humor heeft hij niet en scheld als een 14 jarige die zijn lollie kwijt is.
  Zijn er dan geen échte rechtse mensen die sargasso bezoeken, ik wens fors tegengas en geen gastje die na de eerste ronde virtueel blaffen al K.O op de vloer ligt.
  Denk dat ik de volgende maand maar een pvv puntmuts op doet en hem een beetje ondersteun hiero, steeph klaagde al over politieke empathie bij de jeugd.

  Incest is niets mis mee mits het maar in de familie blijft zei mijn Opa altijd.

 25. 45

  En die nare vooringenomen puberale lulpraat die jij om 8:21 neerplempte, dat noem jij nivo? Je weet niet waar je over praat. Ik was een kleuter in de jaren zeventig toen ik tussen de zogenaamde ‘ turkenrellen’ in Rotterdam zuid woonde dus ik beschouw mezelf als ervaringsdeskundige van het eerste uur.Wij deelden de trap met twee kinderrijke Turkse gezinnen (boven en onder ons) die zo van het Turkse platteland kwamen. Binnen no time was heel onze straat overgenomen door Turken en Marokkanen die geen tyfus met de Hollandse bewoners te maken wilden hebben (en geloof niet de mythe dat het juist andersom was) Het huisvuil werd uit raam op straat gepleurd, hun kinderen liepen tot s’nachts aan toe door de buurt te zwerven op zoek naar rottigheid. Er hingen geen gordijnen maar grauwe lappen voor de ramen. Fietsen stonden niet meer veilig. En waagde het als oorspronkelijke bewoner niet om ook maar een beetje te klagen want dan werd je snel kaltgestelt als racistische vreemdelingen hater. Die hele situatie van vandaag zat er decennia lang aan te komen als stompzinnige wegkijkers en ontkenners als jou slag hun klootogen eerder hadden opengedaan. Maar jij hebt zo een betonnen plaat voor je kop dat je dat kleine restje autochtonen dat niet de middelen heeft om te vluchten nog even een mes in de rug steekt.
  Mijn god wat ben ik blij dat types als jij met hun totaal achterhaalde politiek correcte denkbeelden alleen nog in kringen van oud sociale academiegangers gehoord worden. “wit racistisch tuig” , stuitend dat er mensen als jij zijn die zich zo verheven en beter voelen terwijl ze in verste verte geen idee hebben wat er werkelijk speelt.

 26. 46

  Je weet niet waar je over praat.

  Oh.

  Ik was een kleuter […] dus ik beschouw mezelf als ervaringsdeskundige van het eerste uur.

  Oh

  […] dat types als jij […] mensen als jij […] in verste verte geen idee hebben wat er werkelijk speelt.

  Ah.

  Ik weet niet of het veel zin heeft je zin voor zin van repliek te dienen maar misschien is het goed dat je je realiseert dat je mij helemaal niet kent. Misschien ben ik wel ouder dan jij. Puberale lulpraat lijkt me in elk geval wat overdreven.

  De discussie heeft geen niveau omdat het gaat over jullie, zullie en mensen als ik. Anonieme grootheden die je alles toe kunt wijzen en wijs kunt maken. Het gaat dus nergens over, het is retoriek.

  Maar verder denk ik niet dat bovenstaande wat toevoegd dan wel het niveau verhoogd. Deze discussies zijn zinloos. Ik kan jou je haat niet ontnemen en nog minder kun jij je haat argumenteren.

 27. 47

  Marcel zegt: Die hele situatie van vandaag zat er decennia lang aan te komen …. Maar jij hebt zo een betonnen plaat voor je kop dat je dat kleine restje autochtonen dat niet de middelen heeft om te vluchten nog even een mes in de rug steekt.

  Precies…Ik ken ze, die mensen die al dertig jaar kapotgaan in die zogeheten prachtwijken. Die geen geld hebben om weg te komen. Die nauwelijks nog hun eigen taal op straat horen. Die met angst over straat gaan. Dat zijn geen racisten, dat zijn doodnormale autochtonen die volledig in de steek zijn gelaten. Die mensen is hun levensvreugde ontnomen door de salonsocialisten die alles beter wisten vanuit hun veilige wijken…

 28. 48

  @Hemaworstje…

  Je tactiek is zooooo doorzichtig. Je zegt dat ik geen tegengas geef, dat ik geen partij ben, maar je draait de rollen om…
  En dat weet je best, boefje :-ppppppp

 29. 49

  En ik ken ook de salonsocialisten. Ik zie ze zitten op de terrasjes in de Pijp in Amsterdam, aan de gefrituurde hertenreet, net terug uit Toscane (“mooie luchten daar”). Dat zijn de mensen die zich een oordeel denken te kunnen aanmeten over al die autochtonen (homo’s, vrouwen, kunstenaars en anderen) die in de prachtwijken iedere dag weer een stukje dood gaan…

 30. 50

  @45 geweldig zeg, eindelijk info !!!

  Gaap. Verhuis liever naar de sites van de partijen die je ter verantwoording wil roepen. Dit halfautomatische getrol en dat van Peter brengt de discussies alleen maar naar beneden.

 31. 51

  het recht van het sterkste is basis regel 1.
  de zwakken blijven achter en dat is maar goed ook.daáág peter!
  Vooruitgang van de mens is ons streven.
  geert is dus niks meer en minder dan een aanvoerder van born losers..

  Dit is jullie makke in het westen;Quote:

  En waagde het als oorspronkelijke bewoner niet om ook maar een beetje te klagen want dan werd je snel kaltgestelt als racistische vreemdelingen hater.

  Je moet niet klagen maar doen.
  als er over je heen wordt gepiest kun je twee dingen doen zei mijn sergeant altijd,
  of aan de kant gaan of zorgen dat jij de gene bent die piest.

  Verwachten dat een politicus je uit de brand helpt is bizar.
  Maar ja zoals reeds eerder gezegd , het is een Hollands probleem geen nederlands.
  Verhipt er zit weinig verschil tussen een fundi islamist of Tukker.
  Principes zijn niet te koop weetjewel.

 32. 52

  @m44

  Hebben jullie nou echt geen tegenargumenten? Is dit nou echt alles wat jullie kunnen? Praten over het niveau, over de toon etc.?
  Is dat een teken van zwakte?

 33. 53

  @Hemaworstje

  Nu weten we het wel dat je een Tukker bent en dat je vindt dat de problemen van anderen niet jouw probleem zijn…
  Ik kom zelf uit Deventer en noem niet gauw iemand een boer maar jij bent echt een boer…

  Als het aan jou ligt, wordt er alleen nog maar gediscussieerd over het wel en wee in Tukkersland, of beter nog jouw straat.

 34. 54

  @HansR Het zou de helderheid ten goede komen als je even liet weten met wie ik van doen heb. Ik begrijp dus hemaworstje = Hans R?
  Creatief trouwens dat copy/pasten. Ik bedoel daar natuurlijk mee dat ik opgegroeid ben in zo’n arbeidersbuurt en reeds als kleuter de nare feiten van dichtbij zag. Dat weet je natuurlijk best waardoor dat copy/pasten erg flauw is.
  Natuurlijk ken ik jou niet en verhoogt mijn bijdrage het niveau niet maar jou bijdrage van 8:21 doet dat nog veel minder.
  Het gaat trouwens wel degelijk ergens over.
  Nogmaals; dat jij de autochtonen die niet op tijd hebben kunnen vertrekken uit een buurt die in no time verpauperde een hele laffe trap na geeft. Ik hoef jou helemaal niet te kennen om dat wanstaltig te vinden. Haat heeft daar niets mee te maken. Soms schiet die zelfingemomen, boven het plebs staande hooghartigheid me gewoon in het verkeerde keelgat. Maar wees niet bevreesd, ik laat het hierbij want ik wil geen spelbreker zijn in het stilzwijgende verbond van mensen die het altijd eens zijn en heel erg aan de goede kant staan. Laat m44 de boel weer op het oude niveau brengen. Immers, straks gaan er hier ook nog gewone mensen die geen doctorandus zijn meepraten. Misschien tot veel later. Nu, Zomergasten.

 35. 56

  @marcel et. al.
  …die zelfingemomen, boven het plebs staande hooghartigheid …

  Nou nou.

  Soms schiet mij die vooringenomen bevoordeeldheid, die boven de redelijkheid staande emotie over het eigen gelijk dat niet wordt erkend wel eens in het verkeerde keelgat.

  Maar verslikken doe ik mij al jaren niet meer.

 36. 57

  Marcel, Peter. Waarom zijn jullie zo kwaad? Ok, je bent opgegroeid in een kutwijk, maar als ik jullie reacties lees moet ik onwillekeurig denken aan Belfast, of de sloppenwijken in India. Elke zaterdagnacht weer een molotovcocktail door de ruiten van de verkeerde kroeg. Hartverscheurend huilende meisjes zonder schoenen op straat, op zoek naar een niet racistische diender.

  Ik ben tijdens mijn twintiger jaren in Lombok in Utrecht gaan wonen, zeer gemoedelijke wijk met Turken, Utregse wijffies, studenten en groenlinkse yuppen. Mengde aardig met elkaar. Het kan dus wel goed gaan, mits de mix elkaar goed in evenwicht weet te houden.

 37. 58

  Tussen de regels door doen jullie alsof jullie belezen zijn, drs. zijn etc.
  Dat geeft het niveau weer.
  Misschien ben ik wel meer belezen dan jullie, heb ik meer landen bezocht en meer titels op zak. Maar in jullie optiek kan iemand die niet de gebruikelijke linkse retoriek aanhangt, alleen maar een halve gare zijn, min of meer analfabeet…

 38. 59

  Een paar homosexuele vrienden van mij hebben Amsterdam inmiddels verlaten, een bevriend Joods gezin is – nadat het zoontje meermalen bedreigd is – naar de Betuwe verhuisd en een paar vriendinnen van mij zijn na hun studie als de wiederweerga uit de prachtwijken vertrokken. Wat zij hebben meegemaakt, is met geen pen te beschrijven. En laten we de honderdduizenden islamitische meisjes in Nederland niet vergeten, die bijna zonder uitzondering geen vrije partnerkeuze hebben. Die doodongelukkig thuis zitten terwijl hun man (=neef) de godganse dag in het koffiehuis zit.

 39. 60

  Ik begrijp je verontwaardiging. Maar waarom blijf je hangen in negativiteit? Jouw vrienden hebben een duidelijke keuze gemaakt. Ik neem aan dat het bevriende joodse gezin het nu wel beter heeft in de Betuwe. Dat ze niet dagelijks nog met verontwaardiging rondlopen. Wat hebben zij aan jouw boosheid? Het doet me een beetje denken aan het beschermende vriendje die iets te graag een ruzie begint.

 40. 61

  @58,59, naar Fok! met jou.

  Het is daar echt vis in het water voor je.

  Maar hier gaat het over nieuwe ideeen. Als forse aanhanger van de segregatietheorieen pleit ik voor “Iedere kutgroep zijn eigen stek of het land uit. Maar wel luisteren naar de meester.”

  Wil ik graag ook toepassen op de blogs.

  qed

 41. 62

  @Kittekat

  Omdat het met de dag erger wordt… Ook als het mensen treft die ik niet ken, is het erg. En iedere dag zijn er meer incidenten. Maar zolang we van links moeten roepen dat de islam geweldig is, gaat er niets veranderen….

 42. 63

  En over achtergesteldheid gesproken, jij begint na veel trollen nu pas een discussie die hier toch echt zo’n 20 30 keer voorbij is gekomen sinds 2004.

  Met allerlei “resultaten”.

  Verschillende meningen i.i.g.

  En dat nog eens voor de eenendertigste keer meemaken ? Godsakkerste vuile kankerlluibak dat je der bent. De archieven staan open.

 43. 64

  @m44

  Ik kan het mis hebben hoor, maar volgens mij zit er iets niet goed bij jou. Je stukjes zijn niet te volgen, je gebruikt scheldwoorden beginnend met ‘kanker’…
  Jij zit niet lekker in je vel knul…
  Brrrrrrrr

 44. 67

  Ik ga jullie trouwens weer tijdelijk verlaten. Jullie preken voor eigen parochie en beschouwen jezelf als een eng soort ‘ubermensch’, iets waar Links wel vaker last van heeft: de rest is dom want wij zijn slim en weten wat goed is…
  Toedeloe kameraden…

 45. 69

  (hee peter, stukje basiskennis Mulo, weetje vast nog wel, die mongool was een woordgrappie met jou over Dzenghis Khan weet je. Dat was die Ubernerd die iedereen behapte die het niet met hem eens was.

  En dat waren O.A. de islamieten, hehe. Helemaal in de pan gehakt!!

  GRTZ!!!

 46. 70

  @Kittekat

  Ik begrijp jouw opmerking -‘Ik neem aan dat het bevriende joodse gezin het nu wel beter heeft in de Betuwe. Dat ze niet dagelijks nog met verontwaardiging rondlopen.’- niet.

  Als ik zou worden weggepest uit mijn buurt en 100 kilometer verderop moet gaan wonen dan zou mijn verontwaardiging heus niet opeens weg zijn ook al heb ik het in de nieuwe woonplaats beter. Maar jij zou je verontwaardiging wel meteen kwijt zijn? Ik kan het me niet voorstellen.

 47. 71

  Je gedraagt je als een van de geiniger soorten Hauptmanstroll 2e Klasse, @m44.

  En ja, ze vluchten vaak in onwetendheid. Daar misluk jij dus het meest, vrind.

  Maar de drank is in de man en ik weet ook niet zo gauw wat beters te doen met zulke.

  Good better best, ciao

 48. 73

  Peter forget it. m44 zegt dat het hier om nieuwe ideen gaat en deze discussie is tenslotte hier al 30 keer gevoerd. Dat het sindsdien alleen maar erger is geworden speelt geen rol. Ik had graag zo’n nieuwe visie van hem gehoord. Maar zolang je het niet benoemd bestaat het probleem niet. Afwijkende meningen zijn trollen en moeten weg! weg! weg! Hij spreekt verdorie latijn! En dan zo’n intellectuele knieval maken voor iemand als jij? tssss.
  Trouwens, Zomergasten valt niet mee vandaag. m44, als je toch naar de bar loopt, doe mij dan een glas rode toscaan.

 49. 74

  Dat wordt dan heel erg meteen die drank betalen ala boter bij de vis @marcel.

  Snap compleet niet waarom het keuvelaarsvolkje op S. altijd maar weer de grote FrustratoDiskussiesOverAllochtonen moet voeren. Met de ongelooflijk opgefokte mannetjes met enge verhaaltjes zonder stavast, die geen enkel benul hebbenvan iets anders dan hen, hun en hullie. “Wat moet de gemeente dan doen ? Uitzetten die kankerlijers.”

  Die enkele keer dat ik iets anders wil dan NuJij, Fok, GS en Telegraaf komt de Peter ook hier eerst ff trollen om me daarna zijn platgelopen voetzolen te laten zien, “allemaal wegens de Kenkerislamiet.”

  En wat zal het zijn, biertje, borreltje ? Je krijgt inmiddels een dubbele kopstoot terug als je begrijpt wat ik bedoel.

 50. 76

  ach peter
  moet ik nou je missen? dat is nou net de mentaliteit die ik bedoel.Afhakers en aanhangers.
  Naar de Veluwe..waarom niet lekker naar het beloofde land waar je A.frank en vrij iedere religie kunt beoefenen en B. als homo geaccepteerd wordt.
  Waarom hoor ik je niet tieren over de bible belt en de joden?

  titels afkomst en milieu tsk tsk wou je de piemel op tafel leggen wie het meest heeft gestudeerd, diploma’s werkervaring en gereisd en belasting heeft betaald?
  Of wens je te babbelen met iemand die het tuig van de maatschappij dagelijks onder de ogen komt en er zelf met de klompen in staat?
  Dan heb je dus een probleem want mijn leuter is groter dikker en langer op alle fronten.

 51. 78

  “Met de ongelooflijk opgefokte mannetjes met enge verhaaltjes zonder stavast, die geen enkel benul hebbenvan iets anders dan hen, hun en hullie”. Tsjonge zeg. Denk je wel aan je hart? Jij toonbeeld van redelijkheid.
  Ik zeg maar zo, ignorance is bliss. Veel plezier op de golfclub. Het was me een genoegen.