1. 4

  Ach, dat duurt nog een weekje, en daarna ebt het vanzelf weg. Vanavond nog even Alexander Klöpping bij DWDD (hoewel, hij staat nog niet eens op de lijst), paar babbelprogramma’s en dat was het dan weer.

 2. 5

  komaan spees, toets eens in op een toestel wat voor 90% uit het brein van die man komt naar toestellen die voor 90% uit het brein van die man komen, waar jij nog allemaal een beetje flauw van wordt.

 3. 10

  Sorry Crachàt bullcrap, Apple heeft helemaal nooit een ‘nieuw’ apperaat uitgebracht, alles bestond al voordat Apple er met een variant van kwam, ja zelfs de tablet bestaat al sinds midden jaren 90 van de vorige eeuw, dus nee zelfs de iPad is feitelijk oude wijn in nieuwe zakken..

  Het enige wat Apple gedaan heeft is de gebruikers vriendelijkheid en design van die apparaten verbetert, voor de rest niks.

 4. 12

  Ik heb nog jarenlang iPod-bezitters jaloers gemaakt met mijn iRiver 40gb harddisk-speler. Meer ruimte, digitale in en out, afstandbediening met led-scherm.

  Pas twee jaar later kwam de iPod in de buurt. Maar ja, die marketing, he.

 5. 13

  Tuurlijk Bolke. Alleen veel dingen die Apple uitbrengt zijn niet eens apparaten. En tablets waren er al in de vroege 80s van die vorige eeuw. Verder is het “gebruiksvriendelijkheid” (of usability) en aan design ansich valt niets te verbeteren en anders heb je het weer over de gebruiksvriendelijkheid. Verder wat jij zegt, man *boks like a bro*

 6. 14

  Noem dan eens 1 wereldschokkende vinding van Apple zelf.

  Feitelijk is alles wat ze ooit verkocht hebben slechts een voortborduring / verbetering van al reeds bestaande technologie.

  Zelfs hun OS is een *nix variant en dus een voortborduring van iemand anders zijn werk.

  Hoewel ze mooie apperaten maken heb ik ze nooit kunnen betrappen op ‘innovatief’ bezig zijn, wel op heel goede marketing truuks.

  Apple is voornamelijk heel goed in het aan de man brengen van gadgets die niemand eigenlijk nodig heeft.

 7. 15

  Jobs was een man met interessante creatieve ideeën > en daarnaast de skill om die ideeën in commercieel aantrekkelijke producten om te zetten. Die combi maakt de man tot een belangrijk man voor zowel de liefhebbers van geld als de liefhebbers van mooie dingen.
  Wat je daar zelf van vindt, zoek dat maar uit. Maar noem ‘m niet een jatter of onbelangrijk. Da’s gewoon pure wrok.
  En ik draai gewoon een dell met arch linux/openbox ..