1. 9

  Eeuwige roem voor de vinder van “het” filmpje op iets dergelijks als youtube. Het als in het filmpje met de tank-scene. CNN heeft hem staan, maar dan als zuigende realplayer ofzo.

 2. 20

  Ja sorry, die eerste was onder mijn kwaliteitsstandaard, daar wil je toch geen eeuwige roem mee halen?

  Overigens hoor ik uit betrouwbare bron dat de linktipper van dit bericht niet meer zulke stijlloze kopjes aan zijn linktip zal plakken.

 3. 21

  Google video… Moet even wachten tot ik weer in NL ben.

  Mijn dank is groot! Het is bijna het laatste positieve nieuwsfeit uit de Russische politiek van na de val van de muur. Fantastische positieve tijd!

 4. 23

  Het weblog Salonblog PF.org kwam twee minuten na de bekendmaking zelf al met het nieuws, daarnaast hadden we een supergoed artikel online in een luttele 30 min later. Conclusie: het Salonblog.org loopt maar HEEL KORT achter het nieuws aan.

 5. 26

  @Bismarck
  Ook waar… Maar toen! Op dat moment! De SU viel uiteen en er kwamen democratische staten! De kwade machten waren overwonnen en de wereld zou wat beter worden!
  en nu hebben we Poetin… En Bush… Gr…

 6. 29

  @26: Nou op dat ogenblik begonnen meteen de brandhaarden Ossetie, Abchazie en Nagorno-Karabach (bij die laatste inclusief pogroms en genocide, toen nog iets abnormaals). Ik weet nog hoe ik de arme in het nauw gedrukte Armeniers aanmoedigde, die nu al jaren grote delen van Azerbeidzjan bezetten.

 7. 30

  Maar inderdaad, we juichten om Jeltsins standvastigheid, onwetend over het mafiakapitalisme dat hij aanstonds ontketende en de problemen die hij veroorzaakte door van de ene op de andere dag alle sovjetrepublieken onafhankelijk te verklaren.

 8. 33

  “Taaie kaas op je boterham.”

  Alleen Bismarck 30 geeft een hint, wat die Boris was. Het is echter wel zeker dat hij niet onwetend was over de nieuwe krachten in het supernieuwe hyperkapitalisme. En de uitgeoefende krachten door de onafhankelijke Sovjet-republieken…

  Deze hint dan… BJ had een beroep kunnen doen op de strijdkrachten, maar die zag hij als zijn 1e vijand. The rest is history.