1. 10

  Ik sluit me graag aan. Ik hoop niemand te veel tegen de haren in te strijken, maar dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Er werd nogal wat geblazen, gescholden en getrapt heb ik gemerkt. Maar dat was te verwachten. Ik wil het feestje niet te veel verstoren, dus als ik ineens weg ben dan weet u waarom. Hoewel, een beetje commentaar over en weer is natuurlijk nooit weg. Op een goed begin!

 2. 16

  Ik heb nog wat problemen met het verschil tussen schelden en met zo min mogelijk woorden (één) zoveel mogelijk zeggen. Als erbij zou staan waarom zou het het laatste zijn, maar ja, dat kost weer woorden.

 3. 18

  Een gelukkig nieuwjaar. Ik voorvoel dat er in 2009 op bijna alle fronten CHANGE gaat plaatsvinden.
  Sargasso zal moeten bewijzen dat het ook bestaansrecht heeft zonder George Bush.
  DWDD zal moeten bewijzen dat het ook bestaansrecht heeft zonder Marc-Marie.