Introductie nieuwe bloggers

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Beter laat dan nooit, Sargasso is twee redacteuren rijker, hieronder volgt een korte introductie:

Arjen Kamphuis – Arjen versterkt sinds een maand het Privacy-dossier op Sargasso. Hij studeerde natuurwetenschappen aan de universiteit van Utrecht en werkte voor IBM en Twynstra Gudde als nerd, consultant, insultant , advi-zeur en had het eind 2001 wel gezien met loondienst. Inmiddels heeft hij zijn eigen bedrijf Gendo. Hoewel informatie technologie een groot deel van zijn tijd in beslag neemt houdt Arjen zich ook bezig met scenarioplanning en strategische toekomstverkenningen. Hij vertelt managers over de toekomst door ze de technologie van 5 jaar geleden te laten zien. Zo loopt hij dan nog altijd 3-5 jaar voor op Gartner. Arjen blogt ook op kmphs.com en livre.nl, zijn Sargasso-postjes zijn hier te vinden.

Kittekat – Sargasso surft bovenop de 23ste Emancipatiegolf door als eerste serieuze medium een vrouwelijke commentatrice voor het EK voetbal aan te stellen. Zij zal voor jullie plezier en irritatie verslag doen van dit EK, gezellig met baby aan de borst. Niet alleen geeft ze de standen door die er toe doen maar stort ze zich ook op de ditjes en datjes als het gaat om de voetbalvrouw of de scheidsrechter. Want vergeet niet: Voetbal is Soap, negentig minuten lang is het genieten van zwetende mannenlijven, gespierde kuiten, emotionele uitbarstingen van geluk of frustratie en laten we niet de prachtige omhalen, hakjes en combinaties vergeten. Kittekat blogt op ook op haar eigen Daily Mieuwen HankenKittekat.nl, al haar Sargasso-postjes zijn hier te vinden.

Reacties (11)

#1 m44

Hij vertelt managers over de toekomst door ze de technologie van 5 jaar geleden te laten zien.

Hetzelfde trucje hier uithalen, respect !

En Kittekat ook welkom. Een uitgewalgd Mart Smeetsje doen met een vleugje vrouwendeo -> inlog… ook jij hebt ze hier bij de taas.

Goeie vernieuwingen, redacteuren die een hele klasse beter lijken dan de recruiter. Die niet eens weet hoe ze gepiepeld zijn.

;P

 • Volgende discussie
#2 m44

recruiter->recruiters

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 dick

Welkom, bijzonder benieuwd kittige poes.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 dick

Heb net Dione de Graaff gelezen; column over de sportzomer in een uineembaar-iets uit de VARA-Magazine. Leuk hoor! Vrouwen schrijven vaak meer over gevoelens, dat mag ik wel.

SUCCES!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 MeneerTim

Een vrouw? Is dat zo’n ding met borsten?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 InvertedPantsMan

Borsten? Zijn dat niet van die dingen met dingetjes dr op?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 S’z

En OP die borsten, staan weer miniborstjes ! In een andere kleur !

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Yevgeny Podorkin

Verse Hollandsche Nieuwe bloggers? Dus het is nu officieel? Welja, doe er dan maar twee, met uitjes graag en een vlaggetje…welkom.

De berichten omtrent aanpassing (aantasting) m.b.t. privacy (wetgeving) zijn kennelijk door de redactie (en mag eigenlijk ga nu even op de stoel van de voorzitter doe het toch) maar ook in diverse (Europese) landen nauwelijks meer bij te benen. Ene artikeltje na het andere, radio/ tv. Het verneukeratieve van de geleidelijkheid hè, men leest het haalt de schouders op mijn naam is haas ik heb niks gedaan…

Dus lazer nou niet voorover met je bakkes op de stoeprand Kamphuis. Anders kunnen we wéér op zoek naar een ander…met je 2- wieler. Ik word overigens gestoord van die vloed aan elektrisch aangedreven gevaartes op de stoep. Wat is er mis met krukken? En omdat je ze niet hoort aankomen hebben sommigen zo’n belachelijk toetertje: “Peppep”, en offie dus dan maar ff snel uit de weg wil gaan anders is het moeilijk lopen met afgesneden achillespees, die routine. Een ding, nog 1 keer opzij springen en vervolgens merken dat invalidepiraat GEWOON KON LOPEN…trap ik je zo hup met karretje en al in de Rotte.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Yevgeny Podorkin

En dat pussy Galore ons vrije jongens vanuit een ander perspectief Het Ware EK- gevoel van binnen probeert bij te brengen? Met van die typisch onbegrijpelijke vrouwedingetjes? Kunnen we alleen maar op ons blote knietjes dankbaar voor zijn ja toch? Zo had ik er in ieder geval nog nóóit tegenaan gekeken. U? Zo merk ik aan me eigen al wat verbetering heel gek. Ben er namelijk mee bezig geweest, er bewuster mee aan ’t omgaan gegaan, betrokken ook en zo. Waar het allemaal eindigt? Tja, wie zal het zeggen dikke lul 2 bier koekoek doet het kortgeschoren kokosmatje en schiet mij maar lek…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Kittekat

Dat is schitterend nieuws, waerde Yevgen Po. Heerlijk. Morgen onder de douche weer een volle minuut aan MvB denken voor het maximale 100% Seedorf gevoel.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Arjen Kamphuis

Lieve Yevgeny,

Drink eens wat minder koffie. Dan gaat het vast beter met je.

Met vriendelijke groet,
Arjen

 • Vorige discussie