1. 2

  Ja hoor, zul je zien dat ie daar alleen loopt om z’n eigen zakken te vullen terwijl 20% eruit wordt gebonjourd.

 2. 3

  discussions on jihadist forums (…) had been chosen interim chief of al Qaeda because the global jihadist community had grown restive

  Dus al Qaida luistert ook al naar wat reaguurders op een forum?

 3. 6

  Voor diegenen die de vacature gemist hebben:

  Functiebeschrijving

  Bij Al Qaeda volgen we ontwikkelingen niet alleen op de voet, we blijven ze voor. Dat geldt bij uitstek voor Human Resource Management, het vakgebied waar de meest uiteenlopende onderwerpen bij elkaar komen. Van wetswijzigingen tot reorganisaties, en van ontslag tot strategisch recruitment.

  Al Qaeda zoekt voor de regio Centraal-Azië een interim HRM-professional die onze organisatie daarbij ondersteunt, adviseert en coördineert, gevraagd én ongevraagd. Uiteraard kun je daarbij een beroep doen op de enorme vakkennis van Al Qaeda en een groot netwerk van collega’s. Ondertussen blijf je gewoon in dienst bij Al Qaeda. Dat betekent bijvoorbeeld dat we continu investeren in jouw ontwikkeling, met opleidingen en persoonlijke coaching.

  Functie-eisen

  Al Qaeda ondersteunt jouw persoonlijke groei en vakinhoudelijke ontwikkeling. Van jou verwachten we:

  * Minimaal een afgeronde basisschoolopleiding (met koranles) en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  * Inzetbaar voor strategische – én uitvoerende werkzaamheden.
  * Inlevingsvermogen en communicatief sterk.
  * Ambitie om persoonlijk en inhoudelijk te groeien.
  * Pro-actief en flexibel.

  Arbeidsvoorwaarden

  We vinden het belangrijk dat je je vakkennis op peil houdt en je netwerk uitbreidt. Daarom bieden we je naast een marktconform salaris, een potentieel martelaarschap (inclusief 70 maagden) een netwerk van aansprekende opdrachtgevers en collega’s met wie je kennis deelt. Daarnaast stellen we samen met jou een persoonlijk opleidings- en terminatieplan op en kun je kiezen uit een ruim aanbod aan opleidingen om je verder te ontwikkelen.

  Contact Informatie

  Meer weten? Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Reageer dan direct via de sollicitatieknop of neem voor meer informatie contact op met Al Qaeda.