1. 1

  Wat een gezellige, vredelievende preek! Ook Mohammed komt in de anekdotes over als een geduldige, warme, lieve man. Daar had Jezus nog wat van kunnen leren!

 2. 2

  het geluidsfragment: http://www.volkskrant.com/animatie/fotospecial/specials/fawaz/horenzien_content.html

  . .. .tikkeltje stelliger, wat kwaadaardigheid betreft, dan de kampioen hel en verdoemenis predikanten die hier al dagen, weken, maanden, geeuw, jaren, deccenia en, schok, eeuwen lang binnengeburgerd blijven en klaarblijkelijk getolereerd worden ondanks het duidelijke verband met zionisme, etcetera (maar ja dat slag mensen hebben, indien mischien niet zozeer aan den lijve ondervonden want hier geboren, dan toch altijd een onontkoombaar genetische last van traumata door des zons felheid — daaruit trekt een patriarchaat steevast een zinkend inplaats van een stijgend rendement; zich wijs makend energie bron opdieperij te bedrijven maar in werkelijkheid een titaans en thanatectonisch eigen graf graven — met zich mee te torsen en dragen dat dus ook eerder uit dan af, voorlopig. Ik voel me niet zo geroepen om dat te verdunnen (ook al droomde ik er een jaartje van, toen ik een mede ub gebruiker, beeldschoon, marokkaans, rustig en zo lang als ik, van op een afstandje mocht bewonderen).

  Kwaaier word het wanneer, zoals hier, een medemens gedemonizeerd word; om dat bij christenen te vinden, moet je echt wel onder de wereldkampioenen gaan zoeken zoals die Phelps figuur (echte ggrristenhondenmaffiosus die pief).

  O God hier zijn Ayan Hirshi Ali e Van Gogh (Biddend publiek zegt Amen)
  U zult ze belasten met Uw woede en verachting (Biddend publiek zegt
  Amen)
  O God, bezorg van Gogh een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet
  in staat zullen zijn om te genezen (Biddend publiek zegt Amen)
  Hij zou daardoor tevergeefs naar de dood verlangen en treft het niet
  O God, bezorg Van Gogh een ellende, waarbij hij naar de dood verlangt en
  het niet treft
  O God, bezorg Van Gogh een ellende, waarbij hij naar de dood verlangt en
  het niet treft (Biddend publiek zegt Amen)
  O God, verblind het zicht van Ayan Hirshi Ali zoals u haar hart hebt verblind
  O God, verblind haar zicht
  O God bezorg haar hersens een kanker (Biddend publiek zegt Amen)
  O God, bezorg haar een tongkanker
  O God, …

  is die man nog in nederland?

 3. 3

  Het scheldt wel lekker dat Arabisch, zo te horen. Maar ook in Nederland zelf zijn er genoeg mensen te vinden die iemand lekker sappig kunnen vervloeken, dus een werkvergunning vind ik het niet waard.