1. 1

  Net zoiets als ouders die roepen van “ik heb niets tegen homo’s, maar ik hoop niet dat mijn kind er een wordt, want homo’s hebben het zo moeilijk.” Wat voor ouder ben je dan? Bevestig zo’n kind in zijn identiteit: “ik steun je, en ik ben trots op je dat je ervoor uitkomt wie je bent!”

  Hetzelfde bij deze man: wees trots op de mensen die de vooroordelen trotseren, en sta achter hen bij de problemen die ze misschien wel of niet zullen tegenkomen.

 2. 2

  Hoewel het natuurlijk een incident is, en de man zelf waarschijnlijk voor de rest van z’n leven onherkiesbaar, dan wel hard aan het werk is om de kosten van de ‘schade’ terug te betalen, ben ik heel benieuwd hoe de meer conservatieve krachten op dit blog deze meneer zullen gaan verdedigen. Ik zet alvast de popcorn in de micro.

 3. 4

  Ik ben ook geen racist, ik hou alleen niet van mensen die faken! Zoals dat ze arisch zouden zijn zoals ik dat ben! Jammer voor al die peroxide-ponems, maar die moeten toch echt het land uit! 100%Puur is wat ik voor me zie, ongeacht de kleur, geloof of wat dan ook…

 4. 7

  Ikke Benne Lekker Wél Racist !
  Ik Hou van Mijn Eigen Mensen , Mijn Eigen Volk !
  Van Mijn Eigen Familie én Eigen Kinderen !
  Van Mijn Eigen Vrouw !

  IK Háát culturen én de bedrijvers dáár van die Onze Kinderen massaal verkrachten , zoals joden doen op de lagere scholen , in de bordelen , in de Huizen !

  Is Je Kind op schoolreisje geweest , Ga de Haren Na Laten Zien op heroine,ghb,lsd,reproductueremmers,spierathropfyverwekkers , na Jaren Nóg Aantoonbaar in de Haren !

  Hoé Racistisch , Discriminerend , Antisemiet(wegens Ras en Geloof)Dénk Jij dat culturen , volken zijn die Dít soort dingen doen ?

  En Nú een Gedichtje

  Ik Wil Wel effe Meekankeren !!!

  Die joden , die rattenplaag , die verkrachten en martelen Onze Kinderen gedurende schoolreisje , geven Ze daarbij drugs zoals

  heroine,ghb,lsd,reproductieremmers,spieratropfyverwekkers,antibiotica,alcohol…………én TABAK te roken , naast héél wat

  joden en semieten lullen.

  Dáár maken die ratten Ons aan verslaafd , een afinitiet mee!
  Dát geeft kans roker te worden , dán komt hun kwade aard helemaal te voorschijn…….ten eerste verdienen ze zich suf aan

  tabak aan Je te verkopen , ten tweede treiteren ze Je tegelijktijd dood vanwege de verslaving met allerlei verfoeilijke

  opmerking , afkeuringen en verwijten het Leven lang!
  Dát zijn nou Onze gastarbeiders met dubbele nationaliteit , ratten en demonen!

  Je Wéét hoe ze over alcoholverslaafden fitten!
  Je Wéét hoe ze over heroineverslaafden fitten!
  Je Wéét hoe ze over hoeren praten !
  Je Wéét hoe ze al jaren verdienen met hun gezeik over drugs en Onze Jongeren!

  Alles deden ze zelf aan en gaan dat , dezelfde daders , van uit de wet , van uit de media , van uit de medische wereld zelfs

  Je Leven lang voor Je Voeten Gooien !
  Doodgewoon terroristen die Ons Leven en Bestaan zo veel mogelijk tot hel wil maken , en dát gaat ze héél goed af al héél lang

  , en verdienen dáár bergen aan ….en Wij …Onze Kinderen…Sterven Gemiddeld veel eerder dan welke jood dan ook …én

  Betalen Ons Dood!

  http://airvd.wordpress.com/2008/11/23/crimineel-pedonetwerk-in-nederland/#comment-325
  helpwearedying.hyves.nl

 5. 8

  Vroeger werd ik altijd een beetje depressief van de gedachte dat zo’n nummer 7 in dezelfde wereld leeft als ik. Tegenwoordig weet ik dat ik vroeger abuis was.

 6. 11

  En dan dat belachelijk onterechte hoofdlettergebruik….

  Gelukkig zag ik in de link dat “I have piles and piles of black friends.”.
  Godwins zijn voor de bedenkers.

 7. 12

  Op fark.com hebben ze daar een tag voor: florida. FF checken, Louisiana! The worst of the breed, o no…

  Maar dan begrijp ik die judge eigenlijk best wel heel goed soort van. Hijp gelijk.

 8. 13

  Hmm.. dit is eigenlijk *precies hetzelfde* als de Noord Friese ambtenaar die geen homosexuelen wilde trouwen. “Jutice of the peace” is geen judge @mescaline, het is een gemeenteambtenaar.

  En volgens mij hebben wij nog altijd een politiek die het niet willen trouwen van homo’s verdedigt; daarentegen roept de halve Amerikaanse politiek voor het aftreden van deze “justice of the peace”.

 9. 14

  Jijp ook gelijk JSK/13-1.

  Wat ik eraan en ervan begrijp is dat de man een signaal wil afgeven. Mensen, denk eens nahaaa. Ik vind dat te prijzen.

 10. 18

  @16: Want??? Punt is dat in beide gevallen ambtenaren niet doen wat “wij” willen. Maar daar wordt het aangepak, hier wordt er wat gezemeld over de rechten van de ambtenaar.

 11. 19

  @18: Punt is niet dat ambtenaren niet doen wat wij willen. Al zouden wij willen dat ambtenaren zouden discrimineren, dan nog was dat geen rechtvaardiging. Ik vind het homohuwelijk met huwelijk tussen rassen gelijkstellen echter een stapje te ver gaan. Homoseksualiteit tref je onder alle lagen van de bevolking en onder alle huidskleuren aan. Door homo’s niet te laten trouwen, maak je dus geen onderscheid tussen bevolkingsgroepen. Dat is echter met een verbod op interraciale huwelijken wel het geval.

 12. 20

  @19, zijn homo’s en hetero’s dan geen verschillende groepen in je bevolking?

  Overigens is de rechter niet per definitie een racist, al sluit ik het zeker niet uit, maar dan is de argumentatie hier tot zover nogal zwak.
  Het is alleen discriminatie als je ze ongelijk behandeld. Niet als je ze beide dezelfde rechten ontzegt door geen gemengd huwelijk uit te willen voeren. Dan heet het segregatie, wat ook wel racistische motieven kan hebben, maar het niet per definitie is.
  Om te bewijzen dat het racistisch zou je een tweede instantie moeten hebben waar de blanke en niet de zwarte persoon het nadeel zou treffen, aangezien dit in het geval alhier beide personen benadeeld is er geen ras waar tegen gediscrimineerd wordt.
  Aangezien het hier om een blanke vrouw en een zwarte man gaat zou je kunnen testen door hem een koppel met daarin een zwarte vrouw en een blanke man te laten huwen. Echter, als hij dat wel uit zo voeren is het maar de vraag of het racistisch is of vrouwonvriendelijk.

  Overigens ben ik niet van mening dat deze rechter zo een rijk inzicht in deze kwestie zou hebben, maar wilde het meer als terloopse opmerking voor de verrijking van de discussie aandragen.

 13. 21

  @19: Op het eerste gezicht lijkt mij dat een cirkelredenering. En daarnaast klopt het niet. Met een verbod op interraciale huwelijken maak je nu juist geen onderscheid tussen bevolkingsgroep: het verlangen interraciaal te trouwen komt onder elke etnische groepering voor en treft in principe blanken net zo hard als zwarten (of arabieren, of indieers, of chinezen, etc).

  @20: Maarten, het gaat dus voor de zoveelste keer niet over een “rechter”.

 14. 22

  “They come to my home, I marry them, they use my bathroom.”

  In plaats van die versgetrouwde zwartjoekels achter de moerascipres hun behoeften te laten doen, da’s toch heel fideel van die kerel!

  @JSK, je zult wel weten dat tegenstand tegen het mengen van rassen nogal een hevige strijd is geweest in het zuiden van de VS? Georgia, Mississippi, het is allemaal nog geen vijftig jaar geleden dat daar de opvattingen over segregatie zo algemeen waren dat de oproerpolitie er aan te pas moest komen.

  Een ambtenaar die meent dat het huwelijk alleen bedoeld is om kinderen mee te maken en zich daarmee beroept op zijn vrijheid van geweten is denk ik een laatste stuiptrekking van een stervende orde – van Louisiana’s “no mud people”-policy weet ik het zo net nog niet.

  Niet dat ik dit overigens kan staven op cijfers, hoor, dit is een gevoel.

 15. 23

  nota bene, met “policy” bedoel ik natuurlijk geen overheidsbeleid, maar meer een algemene opvatting onder brede lagen van de bevolking.