1. 1

  Nou, ik ga komende zondag weer volop genieten van het open en vriendelijke Parkpop, helaas zonder Snoop Dogg dus. Maar ja, er mag ook al jarenlang geen house meer worden gedraaid op Parkpop, daar komen alleeen maar pillenslikkende mafkezen op af, volgens de gemeente. Waarin een grote stad klein kan zijn.

 2. 4

  Dit lijkt me gewoon een stunt van de organisatie Parkpop. Kijken hoeveel artiesten ze kunnen voorstellen waar Den Haag “Nee” tegen gaat zeggen voordat zelfs de grootste gangstahfobe muzieknoob er niet omheen kan dat de gemeente Den Haag Volstrekt Incompetent is. Hierna zullen ze nog wel met Temnozor op de proppen komen om vervolgens Rage Against The Machine, Rockbitch en Marilyn Manson te boeken en uiteindelijk bij de supermulticulturele Kempi uit te komen:P

 3. 14

  Met deze scene ben ik niet bekend, dus wellicht kan iemand me bijlichten: heeft zo’n figuur als die “Beenieman” nog aanhang hier in Nederland? Is hij bekend van radio of TV?

  Ik ben helemáál geen voorstander van inperking van de vrijheid van meningsuiting of van de kunst. Maar als je roept dat mensen hun keel doorgesneden moet worden dan ben je toch wel duidelijk over de grens van oproepen tot haat en geweld. Zo iemand moet hier maar niet het land in kunnen. Laat staan op een festival kunnen optreden.

  Bij binnenkomst op Schiphol door wat potige marechaussees laten opwachten, vastpakken en terug het vliegtuig insmijten. Als hij daarbij wat kreukels in zijn overhemd oploopt dan lig ik daar niet wakker van.

 4. 18

  @14: Oproepen tot geweld tegen homoseksuelen is sowieso een “black music” dingetje. Hiphop zit er ook tot aan de nek mee vol. Testosteron-cultuur nonsens.

  Het wordt wel wat rustiger op het gebied van de (excusez le mot) “moderne kunsten” als geweld predikende homofoben het land niet meer in mogen dus. Kan ik op zich ook niet rouwig om zijn maar in ieder geval is “een land” nog wel heel wat anders dan “een festival”. Bij die laatste kiest in eerste instantie degene die het organiseert wat hij wel en niet wil uitdragen (en pas in laatste instantie de wet).

  En in dit geval waardering voor een organisatie die niet al van te voren zwicht voor van die discriminatie-ervaringsloze, jonge, blanke, hoog opgeleide, gezonde grote meerderheids-mannen met hun onmiddellijke gratuite, consequentieloze censuur-gemekker.

  KJemig nog aan toe, zogezegd. Misschien wel weer een jaar parkpop zonder in elkaar gemept te worden!

 5. 21

  @20 ik sta er ook ieder jaar weer met verbazing naar te kijken, steeds die ene gast die in elkaar gemept wordt, verder niemand in de buurt, curieus gezicht altijd wel.