1. 1

  “Vader heeft zich altijd een bewaker van de monarchie gevoeld.”

  hehehe

  Dit past werkelijk naadloos op het “hol vat vol gewichtigheid” dat door de oude Lunshoff van de Telegraaf werd geinterviewd. (Memoires Piet Bakker)

 2. 5

  Alsof de duvel. Dagje ouder he ? Max M. Molovich noemt daar de naam van het geinterviewde echte holle vat: baron Walraven van Heeckeren.

  Stop de tijd, ik heb niets gezegd of gedacht over Gerrie van Maasdijk.

 3. 6

  Mijn grootvader zat ook altijd vol van dit soort verhalen. Maar dan meer in de richting van Wilhelmina en Beel. Oude journalist, boekenschrijver en hagenees, dan krijg je dat. Toen ik klein kind was had ik nooit gedacht dat die verhalen ooit historische relevantie zouden krijgen. Ik zou er een lief ding voor over hebben als die ouwe nog leefde. En dan samen een paar flessen wijn stukslaan.

  Er zit even iets in mijn ogen, jongens. Sorry.