1. 2

  Met YP eens dat het wel goed is dat ze mee doet.
  Misschien nog beter als het haar lukt.

  In Frankrijk straks Ségolène Royal, in Duitsland Angela Merkel, de Noorse landen hebben volgens mij ook wat vrouwen aan het roer. Ben ik nog wat vergeten?

  Er verandert wat. Of niet?

 2. 5

  Dat is toch wel een beetje kort door de bocht. Dat laatste onderzoek geeft de gevolgen weer voor kustgebieden mocht de West Antarctic Ice Sheet (WAIS) instorten. Het onderzoek daarna is hier (.pdf) te vinden.

 3. 12

  Niet onwaarschijnlijke uitkomst van de Democratische voorverkiezingen: Clinton en Obama maken elkaar volledig af en John Edwards gaat er als de spreekwoordelijke derde hond met de nominatie vandoor.

  Ook niet onwaarschijnlijk: de Republikeinen zien de Democraten met hetzij een vrouw hetzij een neger aan komen zetten en slaan keihard terug met een zwarte vrouw. Condoleezza Rice begint steeds minder hard te roepen dat ze niet wil.

 4. 14

  @matthijs, stond hier elders op Sargasso. Rice heeft en geen ouders meer, en is ongehuwd. Dan wordt ze wel helemaal de anti-kandidaat. On y va.

 5. 15

  @12: In dat geval zou iedere megaul die zich als een brave witte familieman kan presenteren en het religeld achter zich weet te krijgen, als onafhankelijke kandidaat nog een kans hebben.