1. 2

  Voorheen ontkenden ze het om de druk van het buitenland te ontwijken. Vanaf nu worden maatregelen tegen Global Warming drukmiddel op het buitenland. Het resultaat van een .gov-taalreshuffling. We zullen het zien.

 2. 3

  Waarheden omtrent denkpatronen zijn altijd het gevolg van het perspectief.

  Ik zeg dit om aan te geven dat het helemaal niet zo gek is wat daar nu gebeurt in dat witte huis. Ik bedoel, ze zullen dat huis ook weer eens moeten gaan bijschilderen en dan willen ze dat zo politiek correct mogelijk doen toch?

 3. 4

  Zolang het fenomeen politieke correctheid gekoppeld is aan de Beurs, kun je het wel vergeten met logische, dure en vreedzame oplossingen voor de problemen waar de mensheid nu mee worstelt.

 4. 6

  @ 5

  Dat zeg ik toch ;-)

  Niets nieuws onder de zon dat wel.

  Waarom kunnen we dat onwelriekende uitgewoonde fenomeen niet zachtjes aan vervangen door een nieuw en fris fenomeen? Of zijn we daar al mee bezig? Maar lopen de heren en dames politici nog wat achter?

 5. 9

  Zolang jij gepassioneerd kan uitleggen waarom je deze shift in bewustzijn zou willen verlangen, komt die shift vanzelf ;)

  Ik doe mee in ieder geval & ben zo links en rechts wat idee’tjes aan het verzamelen hiervoor… (maar daarover pas jaren later meer :) )

 6. 10

  Tja Drs. B. major mindshifts zijn nodig om het oorlogszuchtige uit ons systeem te laten wegebben.

  Je zou bijvoorbeeld al eens kunnen beginnen om alleen nog maar te eten wannneer je echt honger hebt! Klinkt misschien gek en banaal maar toch als je weer leert luisteren naar je hongergevoel -dat is namelijk stevig gecorrumpeerd door drie maaltijden per dag – word je vanzelf veel kalmer en ga je meer naar binnen toe. Met naar binnen toe bedoel ik naar je gedachten die ervoor zorgen dat je naar die ijskast loopt terwijl je eigenlijk geen echte honger hebt maar denkt dat je honger hebt!

  Meestal eet je omdat je gefrustreerd of juist heel ergg blij bent om iets, en lang niet altijd omdat je lichaam daarom vraagt!

  Maar goed dat eten is maar een klein beginnetje van de mindshift die ons op een ander plan dan het Bushplan moet tillen!

 7. 13

  Overigens, durf je honger te hebben?

  Laat ik dan maar even de stoute schoenen aantrekken en de drie soorten plekken van het lichaam te benomen die het hongergevoel kunnen aangeven:

  de maagstreek, de hartstreek en de keelstreek.

  Elk mensn heeft zo z’n eigen specifieke hongergevoel. En dat knorren van je maag is alleen maar het reinigen van de maag en dus geen hongergveol per definitie.

  Waarom wordt dit niet op scholen geleerd aan jonge mensen?

  Precies, dan zouden heel wat foodketens failliet gaan en dat willen we toch niet in onze booming economy!

  Overgewicht, als gevolg van politiek correct denken gekoppeld aan de Beurs!

  Rond, de cirkel bedoel ik?