1. 6

  @larie Net een privemiddagavondgesprek met zoon gehad. Ponderstuff. En dan is dit overbekende werk niet boeiend tot en met.

 2. 7

  Pssst..vandaag een bijzonder samenzijn in het asielcentrum. Wat zittende stoelen hier ook denken de groep die daar niet uit eigen wil is weggegaan (met pijn in de botten) steunt de politiek van Bush/Cheney met het hart.

  btw, wat klinkt een oud toch mooi.(vooral met buikdingende dames;)

 3. 9

  Gut, daar hebben we de hooligans weer. Alt-f4 is onbelangrijk, het is enkel mijn gemakkelijkste rerentiepunt. Hersh roept dit al lange tijd, of bedoel je(lui) te zeggen dat de gaapbewegingen vooral opgewekt worden door Hersh? Dan had je niet op mij hoeven te wachten, kon je het er meteen inkotsen.

 4. 10

  @zutman ??? IK had deze Hersch hier al uitgeschreven voordat ik uberhaupt van hem had gehoord of van de AltF4 links. Een hoogstpersoonlijke gaap dan die jou niet raakt, OK ?

 5. 11

  Tis laat @mescaline, wie kijkt..twee gezichten, overal, hier en daar.

  Ergens in de regio, laat en precies op het uur dat de dop van de fles eraf mag (strikt geregeld op die plek, zoiets tussen 22:00 en 22:20..tafels vol open flessen voor later..binge. Op zich opvallend omdat de regel is aan de herione te zuigen.

  Zit een groepje Italiaanse toeristen (met veel geld) te wachten..camera in de aanslag..voor de belly-dance, een uitstervend fenomeen helaas.

  We hadden net met de ‘groep’ een heel open gesprek gehad daarvoor met hoe en wat tussen iran/Bush en wat er nog meer was..de angst overwonnen om deze zo fijne mensen de geest ff te laten spreken.

  De dame in kwestie wil niet vastgelegd worden en weigert optreden…baas van de tent in paniek..de toeristen waren van de hele dikke deur.

  Dame en muzikale omlijsting doet het ding als een ijsblok..alles met de cam vastgelegd. De Italianen stappen op (beetje louche tent met enig risico) en gaan de tent uit.

  Vanaf dat moment spuwde ieder vuur, de dame’s de muzikanten..allemaal voor mij en partner. Een memorabele nacht.

  Iran is een moeilijk te vatten land/gemeenschap..dubbel.

 6. 14

  @larie 11 Universeel ding, dit. Libanon/Iran is een moeilijk te vatten land/gemeenschap.. dubbel. Moet steeds aan de Crachat van vandaag denken, de editing daarin, de achterafheid, de dreiging en vitaliteit. Een hele sterke, die.

 7. 18

  @zutman: Ongeveer 0.01% van de Nederlanders is behoorlijk goed op de hoogte van wat er in de wereld gaande is en van wie wat wanneer zegt. Grote kans dat die mensen alt-f4 lezen en ook een grote kans dat jij tot die groep behoort.
  Ongeveer 1% van de Nederlanders heeft een aardig beeld en heeft de opmerkingen van Hersh niet nodig.
  Ongeveer 10% van de Nederlanders vermoedt dat bepaalde zaken toch niet helemaal kosher zijn, maar heeft geen tijd om ellenlange stukken te lezen.
  Op die 10% richt ik me met dit waanlinkje.
  Als 50% van de Nederlanders bewust alt-f4 zou lezen, als een van de relevante bronnen om hun wereldbeeld mee te toetsen, was Sargasso irrelevant geweest in zijn huidige opzet.

  Stop bugging me over het feit dat alt-f4 er eerder over geschreven heeft of dat er vast nog meer over te vertellen is. Het is niet relevant. Net zo goed als het niet relevant is dat ik persoonlijk de artikelen van Hersh al lees sinds hij nog puberde, of zo.
  Wat voor mij belangrijk is, is of lezers (niet alleen de actieve reaguurders) alhier er nu informatie uithalen die ze eerder nog niet hadden of die ze aanzet zaken verder te onderzoeken.

  Dat alles geheel los van de kwaliteit, tijdigheid, correctheid van de informatievoorziening van alt-f4.

  Welterusten iedereen.

 8. 19

  Oh my. Steeph, volgens mij onderschat je je publiek nogal. Als je wilt dat Hersh gelezen wordt, dan zet je hem gewoon frontaal met korte onderbouwing in de hoofdkolom zonder gezellige humor. Zulke ontoegankelijke dingen zegt hij niet, ook niet in schrift. Klaar!

 9. 20

  @zutman, je moet toch blij zijn dat ook sargasso het licht ziet. Ook al is het 2 jaar naar dato.

  Groeten,

  Rollator Dude