Heil Arafat !!

Ok het is komkommertijd dus ik verveel me, dus vandaag gaan we spelen dat het conflict tussen Israël en de Palestijnen eigenlijk hetzelfde is als het conflict tussen de Joden en de Nazi’s.

Maak kennis met Haj Amin al-Husseini.

Hier met plaatjes erbij wordt het allemaal duidelijk; Arabieren zijn Nazi’s , Osama = Hitler.

Bush is Roosevelt en Balkenende is Churchill. (S)linkse allochtonenknuffelaars zijn NSB’ers en Wouter Bos is Seyss Inquart.

Eerder las u natuurlijk al dat Hitler links was en per heden kunt u het SS lidmaatschap van uw buurman met zijn geitenwollen sokken en 2cv rechtstreeks melden in onderhavig reactiepaneel.

 1. 1

  Laat het maar aan DP over om zichzelf weer te overtreffen in volkomen smakeloosheid.

  Het misbruiken van symbolen en kreten die met het nationaal socialisme samenhangen was iets waarvan ik dacht dat het beperkt bleef tot een kleine groep malloten zoals die Amerikaan ‘Danegerus’ die regelmatig swastika’s in de vlag van de VN photoshopt. Maar niets blijkt minder waar: ook Sargasso blijft van dit soort wangedrag niet verschoont.

  Kom op mensen, dit kan echt niet. Daarvoor is de Holocaust net even iets te serieus.

 2. 4

  Jan de B. het is vrijdagmiddag, dan mag je raar denken.
  en erop los fantaseren, met een knipoog natuurlijk.

  Je vergeet nog te melden dat de Joden de vliegtuigen in het WTC hebben laten vliegen om de geallieerde een reden te geven het vierde Islamrijk binnen te vallen..Ha Netzo als toen de Joden de concentratiekampen verzonnen om de Geallieerde een reden te geven om het derde Rijk omver tewerpen. (JdB het is een verzinsel hoor).

  Maar Wouterbos is geen Seyss Inquart, meer een lieveStalin, of toch Marijnissen ?
  Nee Wilders isd eSeyss Inquart, demoniseer ik nu?.

  Trouwens de swastika staat in India al heel erg lang voor Vrede en liefde. Ik geloof dat ie daar andersom is georienteerd. En ze zijn boos dat dat teken op zo een verkeerde manier misbruikt is.

 3. 6

  Van iemand (DP) die bijna uit elkaar klapte van woede in een eerdere thread toen hij dacht dat Carlos hem voor Nazi had uitgemaakt had ik wat meer inzicht in historische verhoudingen verwacht. Maar zoals altijd geldt hier kennelijk dat dingen die je zelf verschrikklelijk vindt wel heel erg leuk zijn bij anderen.

  En leuk is het inderdaad. Ontzettend geestig om het mogelijk grootste en meest uitzichtloze conflicten (Palestijnen vs.Israeliers) te bagatelliseren met behulp van een van de grootste etnische zuiveringen en rassenwaan uit de moderne historie.

 4. 10

  Ik heb me helemaal sufgeklikt en nix bijgeleerd. Dat van die Mufti is al lang algemeen bekend, al twijfel ik ten zeerste aan zijn Nazi-sympathien. Hij dacht meer in de zin van “elke vijand van mijn vijand is mijn vriend” een gedachtengang die bij de palestijnen (en natuurlijk ook anderen) vaker opgeld heeft gedaan (denk bv. aan Arafat’s steun aan Saddam na de bezetting van Koeweit). Ik denk dat de meeste arabieren na het lezen van Mein Kampf ook wel anders denken, want daarin geeft Hitler toch wel redelijk aan dat zij toch ook maar untermenschen zijn.

 5. 12

  Welbeschouwd is dit inderdaad de pure, de zuivere, definitie van komkommertijd. En ik wilde eigenlijk spelen dat het 12 maanden per jaar komkommertijd was (wat het welbeschouwd natuurlijk ook is). En aldus kunnen alle webzijdes zichzelve opheffen. QED.

 6. 18

  @JdB#6 Ontzettend geestig om het mogelijk grootste en meest uitzichtloze conflicten (Palestijnen vs.Israeliers) te bagatelliseren met behulp van een van de grootste etnische zuiveringen en rassenwaan uit de moderne historie.

  Dank Jan voor de vrijpleiting, dat was kantje boord, met die nieuwe wet voor de deur.

  Ik moet er wel aan wennen ;-)

 7. 23

  begint het gezeur weer ? Ik plaats een linkje over Haj Amin Al Husseini, “de oprichter van de PLO” die volgens diverse joodse en Israëlische bronnen een Nazi was. Zie google.

  Vervolgens ben ik een antisemiet.

 8. 24

  DP: Dat was @21, de naam ‘Jared Israel’ betekent niet automatisch dat iemand de staat Israel een warm hard toedraagt. Ik vroeg me af of je je daarvan bewust was. Krijg geen koe, dude.

 9. 25

  kijk als je je dat afvraagt dan kun je beter die vraag stellen in plaats van de vraag of het een ‘anti semitische oprisping’ was.

 10. 27

  Gaat het hier om het hypothetische geval dat “een” (volstrekt willekeurige) Jared Israel volgens mij automatisch Israel een warm hart zou toedragen ? In dat geval is het antwoord nee. Maar zoals gezegd; ik wist niet dat dat je vraag was.

 11. 30

  Het is helegaar geen komkommertijd, daar is het momenteel even te koud voor. Het is daarentegen wel bonentijd. Godallemachtig wat een oogst..

 12. 31

  Vond/vind het een erg intelligente stelling, die linkse Hitler.
  Temeer daar ik meen op de bbc eens een docu gezien te hebben van een historicus die beweert bewijs te hebben dat Dolf, net voordat hij bij het DAP ging en het Freikorps steunde, lid was van de communistische partij (overigens heb ik er mijn twijfels over of dat wel klopt).
  Jammer dat je dan meteen in het hokje van negationist geduwd wordt, maar dat toont dan weer aan hoe gelijk je hebt.
  Stel je voor zeg, dat links geen hitler meer zou hebben om rechts bij elk debat weer de mond te snoeren..