1. 6

  Ik heb de grap begin van de middag even zitten aankijken, praktisch een half uurtje na posting op GS had ik de waanlink “21 procent van de GS-lezers denkt dat Felix Meurders dood is” al ingetikt. Maar ik besloot het uiteindelijk toch maar niet te plaatsen. Niet omdat ik bang ben dat men mij of Sargasso van een GeenStijl obsessie beticht, dat zal mij jeuken, net als mijn Bush obsessie, pro-Israel standpunt en mijn rechtse vriendjes syndroom. Het was meer het sop en de kool gevoel wat me overviel.

 2. 7

  “Volgens mij is GeenStijl zelf stervende, zielig clubje.”
  Wat je er ook van vindt, stervende zijn ze zeker niet. Ze draaien vette winst.
  Moeilijk te accepteren uiteraard voor iets dat je zielig vindt maar dat maakt het niet minder waar. Welkom in Nederland 2007.

 3. 12

  Als Felix Meuders zegt dat Geenstijl een betrouwbaarheid heeft van 21% en Geenstijl vervolgens publiceert dat “21 procent van de GS-lezers denkt dat Felix Meurders dood is” dan moet je de humor daar maar van inzien.

  Ik vind het beter dan krampachtig reageren door te beweren dat je wel betrouwbaar bent.

 4. 13

  Pritt heeft het geheugen van olifant, heel goed van hem. Dat was destijds mijn fout, een pijnlijke vergissing waarvoor ik de betrokkene mijn excuses heb gemaakt. En bij het Meurders bericht moest ik daar ook weer aan denken, phonkee kan Meurders een hand geven. Ik was ook niet te beroerd geweest om dat te erkennen, dus voordat iemand anders het doet, nog een overlijdensbericht op Sargasso dat dit keer wel klopte maar ‘ietsjes’ uit de hand liep.

  Sargasso: al vijf jaar lang hand in eigen (te) grote boezem.

 5. 17

  Wat je er ook van vindt, stervende zijn ze zeker niet. Ze draaien vette winst.

  Mwah, dat deed Cees van der Hoeven destijds ook. De winnaars van vandaag zijn vaak de losers van morgen.

 6. 18

  Ik vond het wel een goede illustratie van een punt. Ze positioneren zichzelf nu heel duidelijk in de onzin-categorie. Iets wat tot nog toe een beetje vaagjes was. Ik hoop dat het dommere deel van de GS-aanhang vanaf nu het blog ietsje minder serieus neemt en niet zo snel meer doet wat ze opgedragen wordt.

 7. 19

  GS maakt ongetwijfeld vette winst, maar op journalistiek vlak stellen ze steeds minder voor. Ondanks de vele claims van Weesie in allerlei media waarin hij zegt dat ze elke ochtend een redactievergadering hebben en over elke publicatie goed nadenken. Shock-log is nog steeds de enige echte juiste term voor GS.

  Mijn voorspelling, Sargasso wordt het nieuwe knuffelblog van 2007.

 8. 21

  Qua winst maken is GeenStijl inderdaad de Spijkers met Koppen en Dominque Weesie de Jack Spijkerman van het Nederlandse Internet. Misschien kunnen ze ook iets met Talpa gaan doen.

 9. 22

  Ach, kom op, GS is gewoon goed in wat ze doen. Dat ze nu eindelijk zichzelf compleet onbetrouwbaar verklaren is alleen maar goed. En waarom mag je met een weblog geen geld verdienen?

 10. 23

  Arnoud B. haat geld. Arnoud B. is een Volkskrant-lezer en vindt mensen die geld verdienen echt niet kunnen. Commercie is bah, vindt Arnoud B.

 11. 24

  Mwah Mao, dat vul je allemaal zelf in. Dat weet je he. Maar goed, als GS de strawman-argumentatietechniek toepast kan het nog wel grappig zijn. In jouw geval is het een slap aftreksel van iets dat leuk kan zijn.

 12. 26

  Een karikatuur maken van je tegenstander (de zogenaamde strawman) en die aanvallen. Arnoud B is blijkbaarbaar niet onder indruk van ‘al die winst’ die GS maakt, en dan noem jij em een anti-kapitalistische Volkskrantlezer en valt em daar op aan. Beetje flauw, vind je niet?

 13. 29

  @18 Goed dat ze inderdaad gedwongen zijn om “kleur te bekennen”.

  Volgens mij zit de GS redactie altijd aan de buis gekluisterd als De Leugen Regeert op de teevee is. Ze zijn al een paar keer te gast geweest en nu deze reactie.

  Wat me ook altijd opvalt, is de overeenkomst tussen de “opvattingen” van GS en de collumns in het programma van hun “aardsvijand” Fransisco van Jolen. Beide melden regelmatig over de “excessen van het onvolwassen internet”.

 14. 30

  Hallo zeg, kerst is nog maar net voorbij.
  Voor iedereen is er plaats op het web, toch?
  Als je geen zin hebt in GS of Sargasso, surf je toch gewoon ergens anders naartoe.
  Vreééde, vreééde…