1. 8

  @3: Hebben meer mensen dat, dat als je die melloeno de poello of whatever ziet dat je spontaan antiperistaltische neigingen krijgt?

  [geenstijl]
  Maar verder fapfapfap, natuurlijk
  [/geenstijl]

 2. 13

  Nee Spuyt, ik ben gek op kakkineuze hockeymeisjes als Fatima, daar gaan mijn Gooise roots van tintelen..

  …en als Meilero de Mellow ook nog eens portugees begint te praten kan je me wegdragen.

 3. 14

  “ik ben gek op kakineuze hockeymeisjes als Fatima”

  Die naam is ook zo misleidend; je denkt aan een mediterrane schoonheid, het blijkt het Gooi all over te zijn, het perfecte uithangbord voor de Boerenleenbank.

 4. 17

  @16: Jij bent er zo ene die ook vindt dat Maxima niet met Wimlex mocht trouwen vanwege een foute pappie? Ik vind daarentegen dat Malcolm ook niet moet leiden onder de reputatie van zijn ouders.

 5. 18

  D’r zijn hier al relnichten genoeg, dus : ben er zo géne, ik belicht gewoon even een andere zijde van Portugal die ik zelf van dichtbij heb gezien, diplomaten en andere “officials” die wel een tijdlang in Angola hebben gediend in het leger, paradoxale situatie voor de anders zo zachtmoedige saudadeurs. Al hebben ze uiteraard ook hun enz enz, en Pena, Estoril, enz enz. Xqs voor elke onbedoelde insinuatie, was gewoon lateraal, denk niet dat iemand die bezig is met “green card” gedoe enz enz. JA IK BEN HOCKEYFAN !