1. 9

  Haha een pot uierzalf en een platinum abonnement op PFMAG voor degene die raad wat er over een paar uur staat.

  Ik gok “Torture Museum Amsterdam” en “Euthanasieshop Giovanardi en zoon”.

 2. 11

  Google-ads afgestemd op een bericht met daarin het woord ‘Goatse’. Dan zou je toch verwachten “traumapsycholoog helpt u van traumatische ervaringen af” en “Lacuna Inc. wist geheugendelen naar keuze”

 3. 15

  Ik snap hier niet zo veel van om eerlijk te zijn. Google is een prima instrument als je (bolean) op zoek bent naar bepaalde info. Geen verschil met aan de balie van een grote boekenzaak vragen waar een onderwerp beschreven is en hoe te vinden.

  Wat de andere ingang aangaat..heel even heb ik bij ongeluk die vreemde snakker goatse op een plaatje gezien, getverdemme, die vent is gek.

  Als er zo’n principieel bezwaar is tegen advertenties plaats je ze toch niet. Other-wise, don’t bite the hand that feeds ye.

  Kortom, waar gaat het over..ik mis dus iets maar wat?

 4. 18

  o nee – m’n tekening gaat over de zeer verschillende manier waarop Google zich in het vrije Goatsewesten gedraagt dan de hoererij die ze plegen bij de Chinezen. Informatiestroom als door een spleet(oogje) tegenover een wijdopengesperde… nuja. (overigens niet beperkt tot 1 persoon, ik vrees dat het een hobby van meerdere lieden is…)
  De reagussie heeft zo z’n eigen wetten he Larie ;-)

 5. 19

  Met vrijwel dagelijkse regelmaat cam/msn ik met drie Chinese heren/dames, big town, boer en Mongolie. Na een korte blackout, medio 2005, kan alles gezegd blijkt, meer dan in hier btw. Wat ik begrijp (slechts drie kontakten uit de vele maar toch) is dat de gemiddelde Chinese persoon dit een heel goede zet vindt van Google. De immer voortdurende strijd binnen China en de zucht naar informatie kan zonder gezichtsverlies (want daar wringt de Aziatische schoen) door de zet van Google (Door een Chinese meneer overgelopen van Microsoft) kan iedereen vinden wat men wil. Zoek je een gevoelige documet, dan een kleine spellingsfout en je hebt wat je wilt. Een groot aantal sites heeft in de kenmerk-kreten (die Google opzoekt) de taalfouten al ingevoerd.

 6. 21

  Ik ook man, steent. De man die ik bedoelde heet Mr Lee (hoe kan het anders:) en toen Microsoft hem ‘verloor’ smeet Balner met stoelen door het raam, zo kwaad was ie. De heer Lee is politiek gezien, hij kent z’n pappenheimers, erg gedaan met China en wat hij hier bedacht is naar mijn idee een meesterzet. Echt geen hoererij gewaardeerde.

 7. 22

  Terzijde, ik kook Mac in de keuken , Sargasso on dus prime time op, weet U (toch nie boos he?) wat google betekent?

  In de wiskunde is een getal met honderd nullen een google. Dus een google een is 1.000000000(100 maal die nul).
  Er was pakweg 5 jaar jaar geleden een quiz in de VS en dat was de Million dollar vraag :wat betekent google. De man wist het kreeg de prijs en moest het naderhand teruggeven omdat bleek dattie een zender in zijn oren had zitten. Echt waar!

  *olijfolie vingers op de toetsen, ze glimmen shiet!*

 8. 25

  Yep, het kruis van Yahoo is gescheurd.

  Spaghettii, olijven. schapenkaas, zonnige avond, naar het bos, Primitivo, twee meiden..La dolce Vita, zonder rijken om mij heen eindelijk maar wel met strijklicht tussen de bomen !!!