1. 2

  @ share echt een wakker burger kunnen we jou ook niet echt noemen.
  Als jij abonnee bent bij provider X, krijg je sneller (of maw; even snel als nu) de door jou opgevraagde data.
  Ben jij niet bij provider X, dan komt je data een stuk minder snel binnen.

  Er worden door die jongens al miljarden verdiend, maar nog is het nog niet genoeg en zal het ook nooit genoeg zijn.

 2. 3

  @2 Ja dat snap ik. Wie zijn jouw “we” anyway? Volgens mij ontkennen Google alsmede Verizon. Dus dan kan ik de NYT wel achterna lopen, maar ik wil eerst effe zelf zien welk schaap er nou echt als eerste over de dam is..

  Verder zie ik analogieen met alle andere markten, waar ‘die jongens’ miljarden verdienen. Bijv door kleine kruideniers of boeren de nek om te draaien. Why not? Het volk stemt toch? Ik heb niets tegen keuze. Echter de meeste providers in nederland zijn loodzwaar kudt en/of te duur. Consumer crap. Service is bagger tot en met KPN’s gerenomeerde XS4ALL. Dus voor providers ga ik het sowieso al niet opnemen. Die overlappen en cappen zélf juist om precies hetzelfde doel te bereiken als Google. Ach er zal altijd wel iemand bereid zal het signaal bij mij af te leveren, al moet die lijn uit Griekenland komen. Ik zie eerder nieuwe internationale providers ontstaan. Internet kan m.i. gewoon de nep-anarchie blijven die ze is, ieder doet er z’n ding :o)
  Zzzzzz.

 3. 4

  @2: Niet teveel op Share letten, die vindt alles nu komkommer. Misschien omdat het volgens hem komkommertijd moet zijn. Of hij heeft een obsessie met komkommers, dat kan ook.

 4. 6

  @4 Heel sterk weer.

  @5 Wat bedoelen jij en de senator te zeggen Steeph? Dat je niet gelooft in marktwerking? Dat dit de Appie-vestiging voor het kleine kruideniertje kan zijn? The First Amendment moet er bij de senator al aan geloven. Internet als laatste boei voor de mensheid en alles? Laat ik het dan overdreven noemen -ongeacht het seizoen.