Gerucht

Ook al is het echt maar een gerucht, het is te spannend om niet te vermelden.
Aangezien Dick Cheney nu genoemd wordt in het onderzoek naar het CIA lek, waar ook de grote Republikeinse strateeg Karl Rove last van heeft, gaan er geruchten over zijn positie als Vice President.
Het zou de Amerikaanse regering niet goed uitkomen als de Vice President namelijk in een rechtzaak terecht komt over het lekken van zaken aangaande de CIA.
Het gerucht geeft aan dat Cheney mogelijk vroegtijdig vervangen wordt door Condoleezza Rice.
Stel je voor! Dan krijgt meneer Bush een hartaanval en hopla, een revolutie. Zowel een vrouw als een afro-amerikaan als president.
Ben benieuwd.

 1. 1

  Mooie collage, he? Ik dacht: voor sargasso zegt een plaatje meer dan duizend woorden.

  Ik denk dat je dat gerucht over The Warrior Princess met een fikse korrel zout moet menen. Zowel een vrouw als een afro-amerikaan: da’s mooi, maar iemand die dingen heeft gezegd als ‘the smoking gun [will] be a mushroom cloud’ als potentiele president…

  (Het is maar waar je beneiuwd naar bent.)

 2. 2

  @Zutman: Volgens mij hebben zowel de huidige president als de huidige vice-president soortgelijke dingen gezegd. Dus dat kan geen reden zijn.
  Ze is er immers ook minister van Buitenlandse zaken mee geworden.

  Collage??? Ik zie niets?

 3. 4

  Er zal NOOIT een zwarte vice-president komen in Amerika. Want als die er wel komt is er zeker 1 andere zwarte zo gek om de president neer te knallen.

 4. 6

  En heeft ze ooit een abortus gehad? En drugs gebruikt?
  Dan is het plaatje wel compleet denk ik.

  @lmgikke: Alsof dat bij witte presidenten niet precies hetzelfde is. Kennedy en Reagan zijn door erg witte mensen beschoten.
  Dus ik snap niet wat je met jouw opmerking wilt duidelijk maken.

 5. 7

  Wellicht een goede strategische zet in het politiek schaakspel van de republicans om vooruit te lopen voorbij de immer tijdelijke top naar de volgende verkiezing.

 6. 10

  “Kennedy en Reagan zijn door erg witte mensen beschoten” Steeph, ik maak hieruit op dat jij weet wie JFK vermoord heeft. De wereld zou u zeer erkentelijk zijn indien u deze informatie zou willen delen.

 7. 11

  @Sil: Ja zeg, ik ga niet alles wat ik weet met iedereen delen. Sommige geheimen hou ik graag voor mezelf. Maar dat het een witte persoon was, wil ik wel kwijt ;-)

 8. 12

  @steeph

  Wat ik wilde zeggen is dat er in de USA voorlopig nog geen zwarte president zal komen. Dus als er een zwarte vice-president is zal er vast wel iemand zich op willen offeren om er voor te zorgen dat er wel een zwarte president komt. Kijk als je een witte vice president en president hebt maakt het niet uit als je de president doodschiet. Maar als er een zwarte vice president is ligt de zaak anders. Als je dan de president doodschiet heb je een zwarte president. Iets wat dmv verkiezingen (nu) zo goed als onmogelijk is.