Geestelijk leider moslims Nigeria onder slachtoffers van vliegramp

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 Tim

Kijk, dat ruimt op. Als Allah het wil..

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Als ik het me goed herinner begon de genocide in Rwanda ook met een hutu of tutsi minister die ‘verongelukte’ met een vliegtuig? Nigeria is een etnisch-religieus kruitvat met een hele hoop olie, damn…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 larie

@Carlos, ik hoop dat je geen gelijk krijgt in deze..arme arme mensen, het ging eindelijk een beetje de goed kant op , ik wacht op de brieven over pakweg een week of twee. Denk dat ik een borrel mee neem naar de org da(m)n.:(

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Stijn

Een afschuwelijk ongeluk (ik lees bij Auntie Beeb in ieder geval nog geen verdenkingen van een aanslag), en helaas niet het eerste.

Omdat ik het verhaal ook even gelezen heb voor ik besloot te reageren, weet ik nu dat deze sultan zijn best heeft gedaan om onrusten tussen moslims en christenen in zijn gebied te stoppen: Dat verdient respect en bewondering.

Requiesca(n)t in pace

  • Vorige discussie