1. 1

  Zo lang de toenmalige kapper van Wilders het niet bevestigt, lijkt me dit bericht enthousiast uit de duim gezogen. De Verwarde Man al eerder op een waarheid betrapt?

 2. 2

  Ik geloof het grif.
  Het zou veel verklaren……
  Overigens zie ik nu ook dat de huidige, geblondeerde versie ook blauwe contactlenzen draagt.
  Deze jongen heeft bruine ogen, maar Wilders tooit zich tegenwoordig als de echt ariër die hij wenst te zijn.
  Sneu.
  Zielig, eigenlijk.

 3. 3

  Verder was zwart’n/neger/poepchinees/indonegier/bosaap ook een graag gebruikt woord in Nedersaksisch Nederland.

  En dat terwijl ik blauwe ogen heb. Zonder lenzen.

  /lifelogje

 4. 17

  @2: nou ja, niemand die meer weet over assimileren in een vreemde cultuur dan een allochtoon die zijn haar heeft geblondeerd en blauwe lenzen draagt natuurlijk.

 5. 20

  Sargasso komt steeds vaker met echte journalistiek. Nog even zo doorgaan en de Prive/Story/Weekend hebben er een serieuze concurrent bij.

 6. 21

  zegt Hockey: aangespoeld wrakhout van het roze piratenschip…
  stelselmatig hoogwaardige postjes negerend en op hoogdravende toon inspringen op een kleine LOLlink:
  typisch des trols.

 7. 25

  Ik vind ’t wel grappig dat hockey door het lint gaat omdat sargasso linkt naar een oud GS-artikel waar wilders in de maling wordt genomen. GS was toch hartstikke OK bij jullie soort?

 8. 26

  Door het lint gaat? Dus als Sargasso zo’n stukje plaatst dan is dat een humoristische link, maar als ik een vergelijking trek met Story/Weekend/Prive dan ga ik door het lint?

 9. 28

  @25, trouwesn, oud GS artikel? Het artikel is vandaag op hun site geplaatst. Als dit al oud is, in welk toekomstig jaar leef jij dan?

 10. 29

  Ik vind ‘t wel grappig dat Hockey door het lint gaat omdat Sargasso linkt naar een NIEUW GS-artikel waar Wilders in de maling wordt genomen. GS was toch hartstikke OK bij jullie soort?

 11. 30

  Ik vind ‘t wel grappig dat Hockey door het lint gaat omdat Sargasso linkt naar een NIEUW GS-artikel waar Wilders in de maling wordt genomen.

 12. 31

  Ik vind het wel grappig dat bij die balkenende-stukken werkelijk niemand een hoax vermoedt. Of waar ik grappig zei bedoel ik eigenlijk angstaanjagend en verdrietopwekkend en vertrouweninmijnmedemensvoorgoedverliezend.

 13. 33

  Toch houden ze er ook van om af en toe een geintje uit te halen met de PVV-leider. “Die kopvoddentax bijvoorbeeld. Dat was een ideetje van Frits, de fietsenmaker van hier om de hoek. God, wat hebben we daarom gelachen.”

  LOL

 14. 34

  Ik heb niks met Wilders, maar ik denk dat hij niet populistischer is dan Femke Halsema, Job Cohen of Alexander Pechtold.
  Ook de aankondiging van het CDA dat zij in het nieuwe verkiezingsprogramma niets zullen doen tegen de hypotheekrenteaftrek is populistisch te noemen.

 15. 35

  @13
  Dus omdat wilders een communistisch uiterlijk had zijn alle indo’s communistisch? Kon ik nog maar zo kinderlijk redeneren. Dan zou ik los van enig schuldgevoel op wilders stemmen.

 16. 36

  @hockey: door ’t lint gaan, ach, je maakt je net zo druk over dit soort dingen als dat je gebruikelijk doet over dingen die je niet bevallen. Beetje zure zeikkont, niet?

 17. 38

  Geen aandacht waard. Bedenk dat als je tegen een muur schopt je de gelijke energie terug krijgt.

  Overigens..iedereen..ook U lezer..verandert in zijn/haar tijd, opgroeien heet dat..rijpen.

  Als je *kuch* beroemd bent speelt dat een rol en wordt als wapen gebruikt door mensen die geen rol spelen..”boven maaiveld enzo”