Geenstijl nu voor 100% in handen kwakkelende Telegraaf Media Groep

Reacties (10)

#1 Pritt Stift

LOL @ alt tag. Tip voor Sargasso NewsWatch. Tel eens het aantal blankmensen in TMG-jaarverslag. http://static.telegraaf.nl/tmg/Jaarverslag2007NL/TMGJV07_jaarrekening2007_LR.pdf

 • Volgende discussie
#2 mark

“Weesie: ‘We zijn volledig onafhankelijk. Sterker nog: we krijgen geregeld mailtjes van de raad van bestuur dat we vooral door moeten gaan met (..)”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 dick

Blankmensen tellen en afzetten tegen kleurlingen, linkse en rechtse mensen, homo’s afzetten tegen hetero’s, arm tegen rijk, Moslims tegen Gristenen en ongelovigen laten rouleren in deze markt. Dominique doet er alles aan om “kloven” te maken en in stand te houden. Mensen tegen elkaar uit te spelen, haat te zaaien en demoniseren. Dat willen zijn lezers lezen namelijk. Als je daarmee rijk kunt worden (mooi levensdoel trouwens) waarom dan niet!? Zal hem de gevolgen roesten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 caprio

Respect. Weesie heeft de broeiende schofterigheid in de Nederlandse samenleving onthuld en de valse facade van rechts burgerlijk fatsoen doorbroken. Aan de linkerkant van de samenleving bestaat die valse net-doen-alsof mentaliteit van de jaren 90 nog steeds. MIsschien was die kop-in-t-zand attitude van de jaren 90 een reactie op de polarisatie en onrust van de jaren 80, maar ik heb liever radicale onrust dan de radicale hypocrisie van rede en ratio, dat is voor laffe schijtbekken met een kleinburgerlijk familieleventje en een baan met nietszeggende verantwoordelijkheden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 dick

@ Caprio: Schofterigheid onthult of overtroffen? Dat hebben ze idd bereikt “radicale onrust”. Op een ongenuanceerde manier, voortdurend inbeukend op dezelfde slachtoffers. Objectiviteit is ver te zoeken. Als jij het hebt over “valse net-doen-alsof mentaliteit” Caprio, denk ik toch in eerste instantie aan het zgn. keurige CDA en haal vele volgelingen.
Hypocrisie zul je altijd houden, daar kan een stijlloze-site echt niets aan veranderen. Ze zijn het zelf namelijk ook, alles draait bij hun namelijk om de centen en hun eigen ego. Je kunt hooguit proberen zélf zo eerlijk mogelijk in het leven te staan. Ook omdat het sowieso niet verkeerd is eerst naar jezelf te kijken.

Je bent ook triest bezig als je je leven door lafheid en angst laat regeren, maar wat verantwoordelijkheden in je baan hiermee te maken heeft? En een familieleven is ook niet goed en per definitie kleinburgerlijk?

Toch wil ik wel weer even vermelden dat er zeer regelmatig grappige berichtjes en mooie dames op GS verschijnen. Waarvoor hulde.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Naamcaprio

@dick: onthuld geloof ik. kijk al die lui met slappe knietjes die knakken (zoals Halsema) en zo’n beetje de hele PvdA, zijn allemaal lui zonder idealen, geloof, durf, echtheid kortom, die lullel recht wat krom is, en als je een grote bek opzet breken ze bij de eerste confrontatie. Ik geloof niet dat het fatsoen van de CDA nep is, ik denk dat dat gemeend is. Het fatsoen van de PvdA echter en van burgerlijk rechts in NL voor GS was nep. Net zoals ze hier bij Sargasso denken dat rede en ratio objectief zijn, en emoties subjectief. Die lui snappen dus niets van Freud, niets van Marx, en ik ben bang dat ze hun eigen ook niet snappen. Er wordt slecht gelueld zonder echtheid. GS zelf is ook nep natuurlijk, maar de reaguurders en die radicale raciale sfeer is echt en gemeend. Dat heb ik 100 keer liever dan de slappe hypocrisie op links die voor fatsoen moet doorgaan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 dick

@6: Hoe kun je CDA nu oprecht fatsoenlijk noemen?
-Jaap de Hoop en Brinkman gedumpt door CDA.
-ze negeren de kritiek van Dries van Agt en Lubbers.
-Doekele was de coming man maar na die actie verspeelde hij het ineens.
-Jack de Vries heeft een haatcampagne gevoerd tegen de PvdA. Nooit voor CDA; mag terugkomen als staatssecretaris.
-Ben Bot moest openlijk excuses maken voor uitspraken die hij leek te menen.
-Maxime Verhagen noemt zichzelf nota bene al een rat.
-Ze lieten Willem Aantjes vallen als een baksteen toen iets over zijn verleden bekend werd.
-JP en Jaap de Hoop (met een vooruitzicht) kropen voor Bush.
-Vroeger had je nog mensen die een afwijkende mening mochten hebben binnen het CDA. Nu worden de gelederen gesloten. Iedereen confermeert zich of dondert maar op.

-Deze club draait op mensen die automatisch naar de Rabo gaan en agrariërs die automatisch steun verwachten. Mensen die automatisch op een niet té extreme C stemmen. Dezelfde C. die ze te pas en te onpas misbruiken. In ethische kwesties nemen ze geen helder standpunt in, en die gewipte minister (voormalig souffleur van JP, mocht terugkomen op Sociale Zaken: Whoeha….niets sociaals aan die jurist die zo uit 1753 lijkt te zijn gekomen. Ach en van der Hoeven nog en Verburg, maar laat maar ik heb mijn buik er meer dan vol van!

Dit is Nederland waar CDA al lang, op de automatische piloot, de grootste is en het ook zal blijven. Ze zwieren kwa beleid van het ene uiterst conservatieve (met LPF & VVD) net zo makkelijk naar het progressieve (PvdA, D’66 en CU). Let wel dit draaikontenbeleid geld voor ons hele land. Maar Jack de Vries is dit soort opmerkingen voor geweest door in de aanval te gaan. Prima kerel voor defensie.
===
Persoonlijk vind ik die minder genuanceerde site veruit het schofsterigst optreden van alle genoemde partijen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 SalonSocialist

Caprio 4,

Je schrijft. Aan de linkerkant van de samenleving bestaat die valse net-doen-alsof mentaliteit van de jaren 90 nog steeds.

Voorbeeldje misschien…

Verder schrijf je.”… maar ik heb liever radicale onrust dan de radicale hypocrisie van rede en ratio..”

In mijn ogen is extremise nooit goed en vraag mij af welke postieve bijdrage extremisme kan hebben in een samenleving.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 caprio

@SS: ‘extremisme is nooit goed’ dat is een niet alleen een radicale extreme uitspraak, maar ook buiten proportioneel lafhartig

Hoe verklaar je anders het gebrek aan links-radicale opinies dan vanwege de valse aangepastheid aan het burgerlijk milieu van de middenmaat?
Halsema’s dump van Duyvennogwat is ook weer een uitstekend voorbeeld van linkse hypocrisie, de acceptatie van het koningshuis alsof er bij linkse intellectuelen enige aanhankelijkheid aan dat archaische fascisme bestaat, het doodzwijgen van de huizencrisis en de wachtlijsten, het krampachtig balanceren van transport en milieu waar geen van twee enige solaas geboden wordt, de valse aangepastheid aan de stem des volks, het constant gebukte leven onder de angst voor opinie peilingen en met halfhartige meningen en opinies aankomen slenteren, het gebrek aan visie, er is geen eind aan voorbeelden van het gebrek aan echtheid van links in NL.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 SalonSocialist

carpio,

lafhartig ,misschien wel ,maar zeker pragmatisch. Een land of samenleving die een extreme (politieke) kant op beweegt is mijnsinziens niet verstandig bezig: op die manier kan kritiek altijd worden weggewuifd en krijgen schreeuwers de overhand. Naar concrete oplossingen of genuanceerde beschouwing wordt dan al helemaal niet meer geluisterd.

“Hoe verklaar je anders het gebrek aan links-radicale opinies dan vanwege de valse aangepastheid aan het burgerlijk milieu van de middenmaat?”

Links radicale opinies zal je niet zo snel terug vinden in de landelijk dagbladen ,maar op het net genoeg materiaal te vinden. Politiek gezien daarentegen heeft de SP uitstekend het gat opgevuld dat de PvDA liet onstaan door vanaf de jaren 80 naar het politiek middenveld op te schuiven.

Maar mocht je nog een intressant links-radicale opinie/visie hebben (of gewoon een intessant online artikel gevonden hebben) Ik lees maatschappelijke beschouwingen graag dus schroom niet.

 • Vorige discussie