1. 2

  Jep…

  “De redactie van het programma zal in Amsterdam gevestigd worden en zal ook programma’s maken voor GeenStijl.tv, waar de weblog in december mee wil beginnen.”

  Soort van Retevisie, maar dan goed?

 2. 3

  Op zichzelf vind ik het leuk, ik zal deze ontwikkeling zeker met interesse volgen, maar als je Geenstijl altijd over de Publieke Omroep hoort…
  Ik bedoel, net als je denkt dat het niet meer opportunistischer kan…

 3. 4

  haha :-)

  Ik ben benieuwd. Maar ze krijgen zo wel een grote “footprint”. Daarmee komt ook meer verantwoordelijkheid. Ze groeien hoger en vangen dus ook steeds meer wind.

  Ik kijk vooruit naar de dag dat GeenStijl iets moet rectificeren :-)

 4. 5

  Achgossie, ze wilden toch niks met de Publieke Omroep te maken hebben? En wat gaat er gebeuren als het programma massaal kut gevonden wordt, en Geenstijl ervan wordt beticht belastinggeld te verkwisten/

 5. 7

  Wil Martijn van Dam BNN dan meteen even meenemen in de aanklacht tegen sensatie-tv? BNN begint aardig ranzig te worden. Jong en hip *blijven* is blijkbaar moeilijk.

 6. 8

  Ach, maar het is toch al jaren duidelijk dat je de meningen van Weesie en Wiegers met een flinke korrel zout moet nemen? Hypocritie is hen niet vreemd. Het zegt genoeg over het reagerende deel van de GS bezoeker dat ze nog steeds slaafs de site bezoeken ondanks dat. Bij een deel van de bevolking is heel sterk de zucht naar een ‘boegbeeld’ aanwezig, een die ‘zegt waarop het staat’, niet politiek correct is en een validatie geeft aan hun eigen onvrede en ‘onderbuikgevoelens’. GS vervult die rol met verve.