1. 4

  O zo graag keihard willen opscheppen met het verhaaltje maar niet verder komen dan slappe natte kak met veel geheimzinnigdoenerij. GS op zijn slechtst.

 2. 7

  Dit is natuurlijk gewoon een bijzonder goede deal voor geenstijl en tomtom. Die site hoeft maar een tijdje te draaien om weer wat bekendheid te genereren voor TomTom.

  @ Maarten
  Je denkt toch hoop ik niet echt dat een site als Geenstijl zomaar file info zou gaan jatten? Wat denk je, dat die redactie een stel boefjes in een hobbyhok is? Heb je nou nog steeds niet door dat Geenstijl een commercieel zeer slim uitgevoerd medium is, dat veel mannenbladen in ieder geval flink passeert.

  Geenstijl is langzamerhand een bijzonder sterk merk dat een zeer specifieke en grote doelgroep aanspreekt. Zo min mogelijk wordt er iets aan het toeval overgelaten wat dat betreft. En daarom is het juist wel te waarderen, in de zin van marketingtechnisch vakwerk, wat die redactie elke keer weer doet om in te spelen op actualiteit. En zo vaak voor de doelgroep de juiste toon weet te vinden en de juiste snaren weet te raken.

 3. 8

  Leuk.

  Er valt digi-kartografisch nog wel veel te winnen met deze website: er moet een veel rustiger/gestyleerdere achtergrond-kaart bij, zodat de file-dingetjes beter opvallen.
  TomTom zou dat toch beter moeten kunnen!

  + waarom worden de zaken niet meteen als een Google Earth/GoogleMaps (of BingMaps for god-sake) aangeboden? GeenStijl zou dat toch beter moeten kunnen!

  En helemaal nieuw is het niet (op het type broninformatie na) – “NU.nl Kaart” had al langer zoiets – en biedt het ook mobiel-vriendelijk aan

 4. 9

  Of je ’t nou bij GeenStijl of TomTom haalt, ’t is wel een absolute aanrader. De informatie is echt veel accurater, en hij pikt ook opstoppingen op kleinere N-wegen op. Voor mij geen ANWB-klonen meer.