1. 1

  Wat is dit voor idioot programma? De formule is: we zetten twee mensen tegenover elkaar en we laten ze wat tegen elkaar schreeuwen? Weten we nu waar we op moeten stemmen in Limburg? Dat laatste was kennelijk de intentie van de makers niet.

 2. 2

  @1: Ook jammer dat het onderwerp op twee zinnen na genegeerd werd. Maar gezien dit belangrijke onderwerp (welke vlaggen horen wel en niet bij het Gouvernement), weet ik inmiddels wel zeker dat ik geen PVV stem. Die viezeriken willen de EU-vlag weg in plaats van de vlag van de bezetter.

 3. 3

  @1 Dit is wat men het liefste heeft: spektakel. Dat is wat kijkers trekt: politiek als sport met veel spektakel. Politici die hier aan mee doen dragen zo ook bij aan het negatieve beeld van politiek en geven het verkeerde voorbeeld.

 4. 4

  @2: Volgens mij worden we de laatste tijd aardig gelimbificeerd boven de rivieren… Het is waarempel net een vijfde colonne in Nederland. Hebben ze nog een geloof?

 5. 6

  Voor dat krijsende Limburgse “viswijf” (wonderlijk zo ver van zee)en nog wat PVV-ers, heb ik een prachtig Arabisch spreekwoord op de plank liggen:
  “Iedere ezel hoort zichzelf graag balken” (met excuses aan de ezels)

 6. 9

  Stuitend die dame van de PVV.
  Zelf keihard de zakken vullen in Brussel en Provinciale Staten, en dan links dat verwijt maken. Hypocriet!
  Ik weet nog niet wat ik ga stemmen, maar in elk geval geen pvv.

 7. 12

  Limburg ik woon in de randstad (Den haag). Voorkom asjeblieft dat het er uit komt te zien zoals bij ons. Hij zegt @(2:02 minuut)dat jullie geld uitgeven aan de Randstad. Dat kan wel waar zijn maar ik kan je vertellen dat is niet aan Nederlanders. Als ik in de ochtend naar me werk ga zie je alleen Nederlanders. Als ik een dag vrij ben (in de middag) zie je bijna geen Nederlanders.

 8. 13

  @12: had je je school maar af moeten maken, dan had je nu niet in een achterstandswijk gewoond.

  Bovendien zijn je opmerkingen feitelijk onjuist. Als jij werkt, maak je gebruik van wegen en openbaar vervoer, en geven we we dus wel degelijk geld aan jou uit. Al je in Den Haag werkt, is de kans heel groot dat je ambtenaar bent. Dan geven we nog meer aan je uit. Je verkoopt dus gewoon onzin.