1. 2

  En natuurlijk hét bewijs voor de Amerikanen dat Joran de duivel himself is. Aangezien ik door dit filmpje het wijn gooien (inderdaad) wel tien keer voorbij zag komen, viel me ook de reactie van Joran op nadat hij zijn wijntje heeft gegooid. Ineens lijkt hij te beseffen dat het toch niet zo’n heel erg slimme actie was.

  Ik hoorde gisternacht op het nieuws dat dit incident inmiddels meer dan 300.000 keer is bekeken op youtube en dat is nog naast alle aandacht van de (amerikaanse) media.

 2. 3

  Ja lijkt me wel duidelijk: Als je de inhoud van een glas in iemands gezicht leeggooit, moet je wel een moordenaar zijn.

  Ik vraag me wel af waarom Joram het zichzelf aandoet om op TV te verschijnen. Ik hoorde dat hij volgende week ook bij Oprah langs gaat (en daar de ouders van het blonde wicht gaat ontmoeten).

 3. 6

  daar kon je op wachten. De beelden zijn niet verkocht door de VARA dus daar lopen ze wat inkomsten mis. Joran komt wel vaak met zijn hoofd op TV ja. Dat kan twee oorzaken hebben: of hij is echt onschuldig en wil het op Amerikaanse wijze vertellen (wat risico’s met zich meebrengt). Of hij heeft last van schuldgevoel, kan er emotioneel geen afstand van nemen en is dus wel degelijk schuldig (net als die schrijver van Woensdag gehaktdag). Sja. Geen lijk geen zaak.