GC’s Technology Tombola

,

Schiphol, steevast de laatste plaats bezettend als het gaat om het correct afleveren van bagage, gaat met een chip werken om minder bagage kwijt te raken. Nu mogen we hopen dat ze ook kunnen voorkomen dat je bagage geplet wordt, van de transportcar stuitert, door de douane wordt opengeknipt, of door de EOD prefentief wordt geruimd.

Scooter opvoeren? Haal je gameboy uit de kast!

Op de campus van de Schotse universiteit van Abertay gaat men nieuwe straatlantarens installeren. Ze hebben geen externe bron van electriciteit nodig omdat ze op zonlicht werken. En ze geven ook nog es via wi-fi toegang tot het internet!

Voorlopig nog geen combinatie van HD-DVD en Blu-Ray in één apparaat.
Fabrikanten mogen wel twee aparte produkten op de markt zetten.
Snap jij het?

Dacht je dat je heel wat was met je 12 megapixel camera, komt Hasselblad met eentje van 39 megapixel… Het verschil met analoog wordt steeds kleiner, maar verdikkeme wat issie duur…

(met dank aan Dramklukkel)

Reacties (2)

#1 Joost

Het verschil met analoog wordt steeds kleiner? Denk je dat 12 megapixel slechter is dan een analoge foto met een normaal kleinbeeldtoestel?

Nee. Digitaal is analoog allang voorbij.

  • Volgende discussie
#2 Dramklukkel

De vergelijking van kleinbeeld-analoog naar grootbeeld-digitaal is niet helemaal eerlijk. Nu is die geheel rechtgetrokken. Er is nu echt grootbeeld in digitaal.

  • Vorige discussie