1. 7

  Ik snap het omstreden karakter nog niet helemaal. Ik snap dat het overdadig is, maar de vraag is wie hiervoor opdraait. Wordt dit gefinancierd uit belastingmiddelen, dan kan ik me voorstellen dat het inderdaad omstreden is. Maar als het wordt betaald met sponsorgelden uit het bedrijfsleven, dan moet de Franse voetbalbond dat toch lekker zelf weten?

  Mvgr – B

 2. 9

  Als ze mij zouden vragen voor het Nederlands team, mag daar wel een bijzonder goede accommodatie tegenover staan, met full service en een gegarandeerde beloning, ook als ik blijk tegen te vallen. Zo niet dan vragen ze maar iemand anders.

 3. 13

  Brynnar “betaald met sponsorgelden uit het bedrijfsleven” wordt betaald door de consument die daar niet om heeft gevraagd/gestemd.

 4. 14

  @ 13
  Die consument hoeft die gesponsorde producten niet te kopen toch. Als ik een TV koop, koop ik ook geen Philips omdat dat bedrijf PSV sponsort.
  De homo economicus kijkt naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 5. 16

  Zeker wel knap! Ik ben zelf niet erg muzikaal maar heb altijd een tiental nummers in m´n hoofd. Plus dat ik gewoon heel graag muziek draai (van jazz tot dance tot singer/songwriter, en het liefst combinaties tussen verschillende ‘stijlen’.)

  Wat die mystery guitar man doet is echt wel cool. Jammer dattie zichzelf wat overdreven leuk vindt.

  Dit nummer met video vond ik vandaag op een blog: http://www.youtube.com/watch?v=9q-jKsf_p9A (Miami Horror – Sometimes) De naam van de artiest is misleidend in deze. Echt een lekker nummer.