1. 2

  Ik twijfel aan de echtheid overigens. De witte letters zijn te scherp t.o.v de rest.
  Wat is de bron?

  @dr. banner: de dir met die files er in is dicht gezet voor zoekmachines.

 2. 5

  Ze (Fox) vragen zich meer af dan bij de nos denk ik zo. Als je nu alleen al kijkt naar een topic “gemeenteraadsverkiezingen in Belgie” op nos van 20:00.
  Heel veel woorden maar over parlementsverkiezingen (?). En dan allemaal zonder ook maar één woord te uiten over Vlaams Belang die of je het nu wil of niet een factor is die al of niet meedoet maar altijd donkere invloed uitoefend. Heel dom vind ik dat, werkt tegengesteld en de blinde vlek van o.a. nos is moordend voor de democratie.

 3. 6

  Ik breng dit over naar voren omdat immer en immer over de VS geluld wordt, in negatieve zin. Wat zou het toch democratisch zijn om berichtgeving in nederland even kritisch te bezien.

 4. 7

  “Could it be a good thing?” is een standaard uitdrukking/item dat ze bij Fox News gebruiken. Een paar maanden terug lachten we om “Civil war in Iraq… Could it be a good thing?” . De bron is een niet nader te noemen door Amerikanen gedomineerd plaatjesforum.

 5. 13

  @carlos nee, ik dacht aan een roemruchte website met harde plaatjes en videos uit Iraq, ben de naam ff kwijt.

  @Steeph dat wordt lastig dan, want een bot kan besluiten gewoon alles te doorzoeken wat hij tegenkomt, te beginnen met index.html of index.php. Daar zit ook een pad naar je plaatje in… Het bestandsattribuut met chmod unreadable maken is natuurlijk geen oplossing.

  Anyone?

 6. 14

  drifting further offtopic alert
  Ik checkte begin 2005 Sargasso.nl via een internet-zuil op London Stansted, en daar werd me toegang tot de site geweigerd (blacklisted because of past content – click link to notify admin in case you think this is incorrect) – heb toen inderdaad geemaild dat het wat overdreven was sargasso.nl te blokken.

 7. 15

  Dus ik kan maar beter geen Fux News meer tikken? (die plaatjestitels lezen de cyberrobots (hopelijk) niet meer).

  Ik zie het als iets tijdelijks, over 15 jaar zal niemand er nog aan denken om Sargasso te blocken en is Sargasso de opstartpagina van iedere internet-zuil in Londen.

 8. 16

  Gedroomd Carlos? Liggen woelen ook zeker? De beursgang,..de miljarden,..met private- planes op-en-neer,… vaste onderwaterkruk Copacabana, St. Tropez,..

 9. 17

  @Mescaline, Steeph: Je kan de directory onleesbaar maken, maar de plaatjes erin wel. Dan moeten ze rechtstreeks gelinkt zijn om getoont te worden, kan dus niet met het zg open-dirprotocol. Maar ik geloof dat dit wp-wise al geregeld is.

  Overigens heeft niets van dit alles zin, want het plaatje staat op deze pagina gelinkt, en zijn dus openbaar.

  Laat de pedo’s maar komen. Wat zullen die teleurgesteld zijn!

 10. 20

  Mijn geheugen is steeds vaker een geitenkaas, das logisch… maar elk nadeel heb z’n voordeel. Of Ishamael al jaren meeleest dat kan ik niet verifieren, maar volgens mij reaguurt hij sinds een half jaartje.