Foto’s vanuit een Boeing-cockpit

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (9)

#1 Gezellig

Vet. Nu begrijp ik waarom mijn schoonbroer piloot wilde worden (en bijna is, hopelijk).

 • Volgende discussie
#2 Willem Bever

Mooi spul. Ik laat me omscholen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 prometeus

uuuhhmmm. bij de vierde foto van onder: Vliegen ze (in Rio?) zo dicht op de bergen aan? Heeft iemand wel eens op Rio gevlogen? Het lijkt bijna nep…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Paddy

Geen vragen stellen, gewoon genieten!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Tsuru

Allemaal gejat van airliners.net, en dan nog niet eens fullsize.

Erg mooi, dat dan weer wel.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 ALO

Op de vlucht terug van NY naar Amsterdam lag ik al een tijdje in die schemertoestand die ze slapen in een vliegtuig noemen. Er kwam een stewardess langs die een vijftal kleine kinderen meevoerde. ‘Kom’, zei ze, ‘dan mogen jullie even in de cockpit kijken.’ Ik was snel wakker, zo’n kans kreeg ik nooit weer en ik sloot achteraan. De kinderen en ik keken onze ogen uit. Ook toen de stewardess met haar sliert weer was vertrokken bleef ik met de piloten babbelen over het gebruik van GPS en nog veel meer. ‘Het is nu tijd dat u weer gaat’, zei de piloot toen bleek dat ik niet uit mezelf zou gaan. Ik heb nog nooit zo beleefd een schop naar buiten gehad.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Nette Heer

# prometeus

Ja, ik ben eens geland in Rio, stoel in cockpit achter de captain en door de grote ruit van de DC-10 keek je in een linkerbocht recht naar beneden het water voor de startbaan in. Je zag de scholen vissen zwemmen!

Mooiste landing is trouwens in de schemering in NY waar je een circuit vliegt om voor de baan uit te komen, je wordt begeleid door ritmisch knipperende lampen op de gebouwen die de rechterbocht aangeven, lijkt wel videospel.

En dan de landing in Nice ..

OK, OK, ik hou wel op.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 E*

Beginnen steeds meer op de vliegmachines uit Star Wars te lijken. Van binnen dan…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 su

Ik moet steeds denken aan een cursus van Les Hatton. De Boeing 777 heeft 7000 KLOC (= 7.000.000 regels code). Bij goed uitgeteste code heb je ongeveer 5 bugs per KLOC. Happy flying ;o)

 • Vorige discussie