1. 3

  Sorry steeph. Maar gezien de typo in de alt-tekst ontkwam ik niet aan de gedachte dat er misschien nog minder demonstranten zijn wanneer je op dna gaat vergelijken. Of toch dezelfde kapper?

  ’t Is een moedige poging van de fotograaf, maar het is een zielig klein groepje mensen dat daar staat te protesteren. En voor mensen die protesteren vind ik de gelaatsuitdrukking ook nogal, eh, hoe zal ik dat eens zeggen, passief…

  Ik blijf een raar gevoel houden rond deze film, met een NL overheid die haar eigen rol in de rel probeert te verkleinen, terwijl aan de andere kant diezelfde overheid, geholpen door het journaille het effect van de rel proberen op te blazen tot ongeziene proporties.

  Voorspel matig. De film was niks. Naspel bedroevend…

 2. 5

  Ik snap de wereldwijde teleurstelling over die film wel: slecht geschreven flinterdun script, de acteurs zijn absolute dilletanten en de editting is ook zwaar onprofessioneel!