1. 3

  Omdat het de Amerikanen leerde dat je soms wakker geschud kunt worden uit een droom?

  Je, @Grobbo, antwoord is het ‘normale’ antwoord. Er zijn meerdere – zeer – goed gedocumenteerde aardbevingen met meer slachtoffers.

 2. 5

  Ik heb in San Fransisco gegeten in het restaurant van het gebouw van the bank of America. Nu het hoogste gebouw in deze stad. Mijn gastheren vertelden dat dit gebouw op rolletjes stond, tegen de aardbevingen. De architect had op televisie gezegd dat het een 7.zoveel op de schaal van Richter aan kon. En als de beving zwaarder zou zijn, was de vraag. Het antwoord: dan is dit het langste gebouw in SF. Toch voortreffelijk gegeten met uitzicht als een ansichtkaart.

 3. 7

  @Larie
  Ik denk dat je het tegen mij hebt?. Er is een klasse restaurant op de bovenste etage. Dit heeft verder niets met de BofA te maken.

 4. 10

  Op de 52 ste, als ik mij niet vergis, er is keuze uit een handvol rooms (karnelia ofzo) met elk verschillend uitzicht. Als je met een groep gaat eten mag je een dag van tevoren een proefmaal keuren, nergens anders gezien.

 5. 15

  Wat een gelül, ik ben nog nooit op Pinkpop geweest.
  Gewoon een streek van good ol’ Hoxha om mij scherp te houden.