Foto des Tages – Peep Show

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol


Met het risico met terugwerkende kracht alsnog in een 1 april grap te trappen presenteer ik u een opmerkelijk fotoserie uit China. De miljoenen Chinese migrant-arbeiders die uw onderbroeken en Xenos-rommel produceren zijn vaak jaren van huis. Voor veel mannen betekent dit dat ze hun echtgenotes jarenlang niet zien en verstoken zijn van seks in de breedste zin des woords. Om deze nood te lenigen verschijnt er op de markt van vraag en aanbod in het kapitalistische China een oeroude dienst in nieuwe vorm. In de grote steden bieden vrouwen (met op hun beurt financiële nood) zich aan de migrant-arbeiders aan. Voor 10 cent mogen de mannen even gluren, ze staan er voor in de rij: The saddest peep show in the world (Safe For Work)

Reacties (4)

#1 Share’

Het zal wel aan moi liggen, maar t.o.v de Westerling zie ik -ook hierin- de waardige Chinees. Wat dat betreft zeg ik: Terecht dat wij Chinezen een gratis vakantiehuisje en kaas geven, wanneer zij onverhoopt hier neerstrijken.

  • Volgende discussie
#2 m44

#1 is dus wel vreemder dan de pots.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Chinaman

In de grote steden bieden vrouwen
Kom nou Carlos. China is volgens mij een van de weinige landen ter wereld waarbij bijna elk dorp, industrieterrein of wegrestaurant z’n “eigen” hoeren heeft. Wel leuke foto’s, de onderkant van de maatschappij. Kijken voor een duppie, pijpen voor een euro en neuken voor drie. Wel letten op driedubbele bescherming…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Carlos

Chinaman, de ‘Totaal Prostituering’ van de Chinese samenleving is mij bekend. Het is meer een tekstuele kwestie hoe je van arbeidsmigranten -die dus naar grote steden reizen om daar te werken- naar gluren voor een duppie komt.

  • Vorige discussie