1. 1

  Even kijken hoor.. Ja, als de fotograaf voor het scherm met de blij zwaaiende troepen was gaan staan, had hij best even een foto van de voorkant van Bush kunnen nemen..

  Er moet hier sprake zijn van een complot..Kunnen we die militairen niet achterhalen? Die hebben wel in zijn gezicht kunnen kijken…

 2. 4

  Waarschijnlijk stond achter Bush iets wat het Amerikaanse volk niet mocht zien. Dick Cheney ofzo.

  Maar serieus, een foto van dit media-event heeft alleen zin als zowel Bush als de soldaten erop staan. Een foto van alleen Bush die een beetje in de lucht staat de zwaaien is niet interessant.

 3. 6

  Beetje leider van het vrije westen zou wel op weerman achtige wijze zowel zijn voorkant als de National Guard gunstig kunnen laten uitkomen op minstens 1 foto. Nu is er vandaag alleen een serie foto’s met zijn achterkant.

 4. 16

  Pas bij die bewegende beelden van de webcast wist ik weer waarom ik nooit het leger in wilde, omdat je er zo lullig bij moet gaan zitten als de meerdere je toespreekt.

 5. 18

  nav Carlos #16
  Zit me vaak te ergeren aan die beeldvullende plukjes politici, hoge militairen en top-ambtenaren die Bush om zich heen verzamelt bij die “on the scene” toespraakjes
  Die zetten dan een loyale blik op en knikken instemmend, zodat het een eendrachtig geheel lijkt.
  De domsten (of juist de slimsten) knikken ja als ze eigenlijk nee moeten schudden.

 6. 25

  Zolang de anti-Bush garde hier op Sargasso (= uw man van de straat en vakkenvuller van de week Degtyarev Pekhotny), zich alleen maar in hysterische teksten en het manisch plaatsen van niet ter zake doende foto’s kan uiten,
  heeft Bush niets te vrezen, lijkt me.

  Overigens, WANNEEEER, flikkeren jullie die gast er eens uit, oh Carlos? Grobbo? Hoe is de stemming op het geheime forum?

 7. 27

  spannend!
  Maar ik geef Jacobine wel gelijk…DP zijn bushbashing zit ik (zeker niet in deze vorm) allang niet meer op te wachten.
  Maar je hoef niet weg hoor, meneer met de onmogelijke naam ;)

 8. 28

  Kom, we gaan dit topic lekker offtopic omvormen naar iets leukers dan Boesj gezeur. Nu wil het geval dat het ook ontzettend vrijdag is, dus brand los!

  Ik begin met een zwart-wit foto van zeer fraaie billen!

 9. 36

  @Franz

  Daarom moeten we ze ook met zachte dwang en op een ludieke manier omvormen tot acceptabele threads..

  Alle macht aan de regeerders! Op de virtuele barricades! Revolutie!

 10. 38

  In een andere draad op Sargasso wordt trouwens Fritzi onder druk gezet door Carlos over zeker woordgebruik. Ik moest wel een beetje aan DP’s woorden denken t.a.v. Bush. En zie nu eens, de normen en waarden gaan geschud worden.

 11. 41

  Gut gut… reaguurders leunen genoegzaam achterover en schreeuwen moord en brand bij kriebel aan hun grote teen. We kunnen ook de hele zaak sluiten, als dat is wat jullie willen?

 12. 42

  Huh? Nee dat bedoelde ik niet..

  [img]http://www.original-artshop.co.uk/prints/tennisgirl.jpg[/img]

  *Dit* bedoelde ik met achterkant..

 13. 47

  @Carlos

  OK. Kijk, dat ludiek omvormen van topics naar off-topics is ook een stukje empowerment van de voorheen machteloze reageerder. Dat we het lot in eigen handen nemen, als het ware..

  Verder is de concentratie op de achterkant nog steeds aanwezig, dus *zo* offtopic is het nou ook weer niet :-)

 14. 48

  Zonder mysterieus te gaan doen kan ik gewoon niet altijd alles zeggen hier. Uit bescherming voor mijzelf, de sargsso loggers en de reaguurders. Ja zelfs de meest hufterige (u niet mescaline) neem ik nog in bescherming alleen zien ze dat niet altijd zelf.

  Een oplossing voor dit gedoe: gewoon ontopic blijven en alle complottheoriën daar laten waar ze horen.

 15. 49

  ‘Gut gut… reaguurders leunen genoegzaam achterover en schreeuwen moord en brand bij kriebel aan hun grote teen. We kunnen ook de hele zaak sluiten, als dat is wat jullie willen?’

  Ach Carlos,

  Wat zit je er weer vaag omheen te kletsen? Feit: je hebt een achterlijke logger binnengehaald die continue een foute toon zet en vooral iedereen wegjaagt. Doe daar wat aan of kom er voor uit dat deze persoon a) je geestelijk gehandicapte broertje is die je ook graag een kans wil geven in dit leven b) je vrouw is die je niks kan weigeren c) jijzelf bent

  Mij was je al eerder kwijt maar nu zeker. Niet dat je er rouwig om zult zijn, want je hebt het zelf laten gebeuren.

 16. 51

  ‘Nou deze was ook meer richting mescaline (en jacobine) bedoeld.’

  ‘Ja zelfs de meest hufterige (u niet mescaline) neem ik nog in bescherming alleen zien ze dat niet altijd zelf.’

  u niet mescaline=Jacobine?

  tnx!

 17. 52

  Nee, Jacobine ook jij niet. Vrouwen trekken zich alles zo persoonlijk aan… *zucht*

  En heb ik weer iets laten gebeuren? Damn…

  Verder Jacobine, je bent gewoon nieuwsgierig wie DP is en als hoofdredacteur bescherm ik mijn redactieleden, dus zolang hij het je niet zelf wil vertellen gebeurd er niets.

 18. 55

  ‘Verder Jacobine, je bent gewoon nieuwsgierig wie DP is en als hoofdredacteur bescherm ik mijn redactieleden, dus zolang hij het je niet zelf wil vertellen gebeurd er niets.’

  Het interesseert me geen fck wie DP is, de enige redenen dat je deze hysterische persoon je logje laat versjtieren leek mij alleen de bovengenoemde punten a), b) of c).

  Verder zal ik dan voor deze laatste keer maar geen punt maken van de vervoeging van werkwoorden als ‘gebeuren’.

 19. 56

  @Jacobine

  Lieverd, is dit topic nog steeds over Boesj? Nee. Welnu dat getuigt toch van de zelfredzaamheid van het sargasso publiek. Dus: Doe mee! Niet zeuren, maar aan de slag :-)

 20. 59

  @jacobine:

  Mij was je al eerder kwijt maar nu zeker.

  Nou heb je hierna al weer twee keer gerageerd. Is die zin dan gecodeerd russisch of is het vrouwenlogica?

 21. 64

  Waarom zou ik iets terugnemen. Hier op sargasso hebben we nou eenmaal de Foto des Tages. Ik heb de laatste tijd weinig tijd om te loggen maar een Foto des Tages lukt nog net. Provocerend tekstje erbij en gelijk iedereen flippen. Vind ik geinig. En op de een of andere manier raak ik toch wel een verschrikkelijke gevoelige snaar als dit ene foto’tje, dit ene kleine berichtje van mij met 3 regels tekst op deze pagina voor de zoveelste keer weer eens leidt tot reageerdersopstanden, fotofuckwedstrijden, wegrennende reageerders en reageerders die zich zorgen maken over mijn paranoia.
  The Chimperor

 22. 65

  Niet alleen hier een “rel”,

  “In a carefully scripted event, a handpicked group of U.S. troops told President George W. Bush what he wanted to hear on Thursday — that Iraqis were eager to vote on a new constitution this weekend.”

  ” The closely coordinated exchange drew disapproval from Democratic critics of the war as well as some Pentagon military leaders.”

  Vooruitziende blik DP?

  via. reuters/la-times/ap

 23. 66

  Er is nog 1 foto van een bekende achterkant. Van Clinton namelijk. Misschien moet die maar eens gepost worden voor het broodnodige evenwicht. Dan kan ik Monica nog eens zien.