1. 2

  Ja en nee.
  Blij dat er een duidelijke uitspraak ligt.
  Maar er gebeurt waarschijnlijk niets met het feit dat diverse regeringen en andere instituten (ook de Nederlandsche Bank) hier geen actie op ondernomen hebben. Ze zich dus ontzettend gedrukt hebben in hun taak om hun staatsburgers te beschermen voor allerlei inbreuken.

  Vast geen parlementair onderzoek waard.

 2. 3

  Een glas, een plas, en alles blijft zoals het was…

  Niet zo somber Steeph, er zijn vast nog wel 1 of 2 GL-kamerleden die het zich herinneren na de kabinetsformatie ;)

 3. 4

  Toch snap ik niet hoe het kabinet het in zijn hoofd heeft gehaald om hier geen aandacht aan te besteden. En dan nog raar vinden dat de feeling met de maatschappij verloren is.

 4. 5

  Tja,..die EU- grondwet,..niks meer te vertellen,…niet democratisch genoeg enz. enz. ”Want die grondwet van de VS b.v.….dié is zo lekker kort en overzichtelijk” zeggen sommigen. En die wet is Heilig daar. Maar ja….hmm,…’k weet niet wat ik zoal lees de laatste tijd….

  Als onomstotelijk vaststaat dat élke grondwet (als je de boel aan bepaalde figuren laat dan) gewoon een wassen neus blijkt te (kunnen) zijn….moet je nóóit tegen gaan stemmen als er een volslagen nieuwe grondwet wordt voorgelegd natuurlijk…anders hebben die bepaalde figuren helemáál vrij spel!

  ….voor wat het waard is dan,…want voor die bepaalde figuren is een grondwet geen enkel beletsel…voor of tegen,..maakt niks uit…dus…..

 5. 6

  @5: Dus het feit dat een bepaalde grondwet niet nageleefd gaat worden, is nu een argument om ervoor te zijn? Ik vind de redenering weinig hout snijden!

 6. 7

  Ja Bismarck,..ik blijf het soms proberen…

  Want als chronische Tegen- stemmers dit gaan roepen:
  ”Ik zou bijna weer voor de EU- grondwet worden als…” zie tekst in gele blokje…

  …ga ik alvast naar de vlaggenboer om een driekleur te kopen want dan zit je niet ver meer af van ”ben vóór”……