Elders mag een homohuwelijk in een Disney-park

Foto: copyright ok. Gecheckt 23-11-2022
Serie:

Jawel, een trouwceremonie in een Disney-park is hot. Maar in Japan tot voor kort voorbehouden aan traditionele stellen (voor de jonge lezers: een man en een vrouw). Sinds kort echter, mag het, ja heus! Surprise, surprise, in de VS kan het al 5 jaar! Sprookjes worden werkelijkheid.

Er was even sprake van dat dan een van de echtgenoten een jurk aan moest en de andere een pak, want anders zouden de overige bezoekers maar van slag raken. Maar dat is snel tegengesproken. We zullen binnenkort wel de foto’s zien verschijnen.

Veel minder vrolijk is het bericht als zouden de Chinezen proberen Tibettanen te trainen gif in het haar te dragen zodat ze bij audiencie met de echte Daila Lama een moordaanslag zouden kunnen plegen. China ontkent in alle toonaarden uiteraard.
Beetje vreemd is het verhaal wel. Maar goed, het kwam uit de mond van de goede man himself.

U dacht zeker dat de oorlog tussen Rusland en Georgië voorbij was? Echt niet, die gaat gewoon door. Maar dan via de bioscoopschermen. De meest recente slag komt vanuit Rusland. Daar komt de film “8 augustus” uit. Beetje vaag is het wel, want er komen transformers en nog wat aparte dingen in voor. Maar het gaat wel over die oorlog. Benieuwd waar de Georgiërs mee gaan komen.

PS: Ja, de woensdag is voor Azië minus China. Maar Tibet hoort niet bij China!

Reacties zijn uitgeschakeld