1. 1

  A tropical jumping spider that eats mostly plant buds […]

  en

  Though the spider does occasionally snack on ant larvae, the bulk of their diet is plants, Meehan said.

  Ik zie geen vegetariër. Ik zie alleen een spin die veel planten eet met wat vlees ernaast.

  Een ander eet veel vlees met wat planten ernaast. Andere balans, maar geen vegetariër.

 2. 5

  Ik heb niet RTFA, maar vrouwtjesspinnen hebben toch doorgaans een enorme eiwitbehoefte, vanwege het moeten spinnen van een web en het leggen van eitjes ? Dat haal je toch doorgaans niet uit plantaardig materiaal ?

 3. 6

  De meeste spinnen spinnen geen web, dus zo’n probleem is dat niet. En alle plantenetende insecten op de wereld (toch een paar miljoen, alles bij elkaar) slagen er ook in om het eiwit voor hun eieren uit planten te halen.

 4. 7

  De vraag die mij vooral rest is: Is deze spin vegetariër uit dierenethische overwegingen, vanwege gezondheidstechtnische redenenen of vanwege de voedselproblematiek?

 5. 9

  De spin is natuurlijk vanuit zijn misplaatste linkse solidariteit vegetariër, maar je ziet gelijk dat zo’n beest in een viervoudige spagaat terecht komt en dan toch snel een mierenlarfje eet. Wat een hypocriet kutbeest. bah. Als je inzoomt dan blijkt ie waarschijnlijk ook nog een klein baardje te hebben van acht spinnenvuistjes lang en eet hij enkel halal geslachte miertjes. Kan dat beest trouwens niet gewoon tofu kopen van al die uitkering die hij trekt VAN MIJN BELASTINGCENTEN?!