1. 1

  Thx, boeiend verhaal. Morgen deel 2.

  Hier een bericht over hoe de NY Times (met succes) probeerde de ontvoering uit het nieuws te houden, en in het bijzonder uit Wikipedia. Een telefoontje naar Jimmy Wales bleek voldoende.

 2. 2

  “I was really surprised how popular the Taliban were and how unpopular the United States and Eruope after 8 years of war”.

  Dream on @you baby journalist, dream on.

  Ik ga dit niet volgen. Kleuterpraat.

 3. 3

  Onze expert-van-alles is ook al eens in afghanistan geweest? Of heeft de elsevier een extra dikke bijlage gehad over alles wat er achter het midden oosten gebeurt?

 4. 4

  Jij bent een jonge bleekneus gronk, met een brilletje en een grote waffel. Ik ben een ouwe, dat scheelt veel.. En je overspeelt je hand. Er zijn 30 dingen waar ik wat van weet. En 300.000 dingen waar ik niks van weet. Daar hoor je me zelden over.

  En ja, alles wat ik de komende vier dagen in de NYT ga missen wist ik al in 2005.

 5. 5

  Die valse bescheidenheid siert je niet. Als je maar van 30 dingen iets weet, en van 300.000 dingen niets, waarom hou je dan niet gewoon je waffel, en stop je dan niet gewoon eens met om de tien topics te jengelen dat je het allemaal al gezien hebt? Dat blase-nihilistische toontje is zooooo 2002.

 6. 6

  Als ik het eerlijk naga, schiet je op 4 nivo’s naast. En niks raak. Allemaal uit jezelf, opgefokt, verkeerd lezen, weet ik wat nog meer. Daar steek dus ik geen tijd in, gronk.

 7. 8

  Jammer, het begon net.

  OK, voor mij ook een leermomentje (ik voelde hem eigenlijk al een beetje aankomen, tsja… ;) hehe). Nee echt!

  Mijn wegwerping van deze NYT “journalist” komt natuurlijk voort uit de schandelijke nieuwsmanipulatie uit die hoek. Al tientallen jaren lang. En nu mooi weer en de andere kant. Met veel drama, mens mens…

  Maar ja, gronkje heeft een heel lang egootje MET een gebroken antenne. Zo’n combi pikt weinig tot niks op aan signalen.

 8. 9

  Allemaal uit jezelf

  Ga je hier nou nog een beetje soft lopen lullen ook? Beh.

  Maar serieus, ’t valt me op dat je hier maar zelden iets constructiefs brengt, en dat je altijd maar de boel down zit te praten. Zeg maar, het voorstadium van de vroegere verzuurde volkskrantlezer. Maar dan anno nu, dus met andere labeltjes.

  Je ziet dat trouwens ook wel bij die zwitsalhoofdjes. Dat ze zo nodig hun superioriteit moeten laten zien door op te merken dat ze het allemaal maar niks vinden. En dat werkt zo ontzettend niet.