1. 5

  Tja,…..deze trouwe kleurloze figuur zat in de Warren commissie en verleende Nixon Generaal Pardon….niet bepaald Een Licht,…kijk maar eens naar zijn levensloop in wikipedia….

  Gelukkig kan men nu Eeuwig waxinelichtjes in zijn holle schedel blijven opstoken ….

 2. 8

  Subversieve elementen hadden de link gedisabled, daardoor was ook de mousover tekst niet te lezen, maar Keyser Soze begrijpt het want in de alt-tekst stond “De tweede niet-gekozen president is natuurlijk George W Bush in het jaar 2000”

 3. 9

  Noem mij een idioot maar volgens mij is Johnson ook niet verkozen tot president.

  Voor zijn 2de termijn wel maar na de moord op Kennedy is hij toch ook gewoon president geworden.

 4. 10

  @ Blammeke: Dat geldt natuurlijk ook voor Harry S. Truman en een aantal andere vice-presidenten die het stokje van een overleden president overnamen. Soms zelfs zonder ooit daarna te worden gekozen. Neem bijvoorbeeld John Tyler en Chester A. Arthur, die ook nooit werden herkozen.

  Maar het verschil is dat Tyler, Arthur, Truman en Johnson wèl waren gekozen als vice-president, en derhalve als plaatsvervanger voor de president. Dat was Ford ook niet. Hij nam het stokje over van Nixon’s gekozen vice-president Spiro Agnew, die ook al moest aftreden.

  Overigens is George W. Bush gewoon gekozen als president.

 5. 12

  Ach welnee. Als die Floridijnse democraten zelfs te dom zijn om een stemformulier correct in te vullen, moeten ze ook niet zeiken. Bush is gewoon gekozen, en daar is niks meer aan te doen…..

 6. 13

  @Michiel

  thx voor de uitleg

  En wat George betreft daar kan je leuke polemieken en discussies over starten maar veel gaan we er niet mee vooruitkomen.
  Feit is dat Dubya daar zit en dat we enkel kunnen wachten op de volgende