1. 1

  Daar ben ik het nou eens goed mee eens. Heb weinig meelij met Heesters, maar om zo televee te maken en die ophef erover, begrijp ik echt niet.

  Vind DWDD meer dan prima, maar die Jakhalzen is altijd afwasmomentje (welbeschouwd eigenlijk de reden dat ik geen afwasmachine koop, als de keuken daar ruimte voor zou hebben). Ook al zo irritant toen ze een Rutgertje nadeden bij Ella.

 2. 6

  Kijken mensen dat toch?

  Ik ben afgehaakt toen in de persiflages van Carlo en Irene over DWDD leuker vond.

  Dat zijn nou niet twee komische hoogstandjes, dus waarom op lag ik de grond te brullen. Nooit meer hetzelfde naar die show kunnen kijken daarna.

  Nee, DWDD is precies wat er mis is met de media. Het nieuws papagaait de persberichten. DWDD de roddels..

  Het is inhoudsloos en betekenisloos.

  En meneer de prensentator loopt hier dan wel eens; in het centrum van Utrecht. Als er een weer een filmfestivaltje is. Op zoek wat te neuken van 19.

  DWDD is net zo min journalistiek als Paul de Leeuw.

  Er is een simpele reden waarom HIJ zo veel praat en er ook nog een side-kick bij is. De hele formule van het programma. We moeten wel mensen interviewen, maar de kijkers willen dat niet echt zien. De geinterviewden mensen vermaken niet genoeg.

  Verder is er geen noemswaardige redactie. Stagaires ofzo.

  Ik weet nog dat ze een stukje van een ‘cruciale’ speech lieten zien van Obama. Hadden ze gewoon _echt_ een willekeurig stukje genomen. Ze hadden niet het fragment uitgezonden, waarom de wereld dat toendertijd een ‘cruciale’ speech vond.

  Dat toont de knulligheid, alsof naar je naar TV putten kijken, des te meer. De stijl is vlot, de inhoud is van het deur-aan-deur-krantje dat je op de kleuterschool maakte.

  Ik heb nooit het parool gelezen, maar ik kan alleen maar aannemen dat ik daar niks mee gemist heb.

 3. 8

  Ja ik vind de manier waarop mensen worden uitgenodigd om Matthijs van Nieuwkerk de mogelijkheid te geven een monoloog te houden over wat hij van hen vindt ook niet echt sjiek.

  Dom programma met een irritante politieke signatuur.

 4. 9

  @plofkip:
  “irritante politieke signatuur”, gaat dat weer over de linkse media, of wil je wat bijdragen aan de reacties hierboven betreffende de Telegraaf cultuur van DWDD. Wees eens duidelijk man (of vrouw, kip toch?).

  Luister, DWDD is entertainment (Daily Show), met van alles wat. Vind je het niet leuk, kijk dan niet.

 5. 11

  Die jakhalzen zijn zoooo kinderachtig. Bedplassende Vara-humoristen met oerlelijke Vara-koppen, kots! Maar ja, passen wel in een lange Vara-traditie: van ’t hek, dolf jansen, claudia de b., etc.

 6. 12

  Goed stuk van DWDD. Die Ruktor mag al jaren de veters niets strikken van de Jakhalzen.
  Genoten van Smeets’ verhalen bij Jeroen en Paul en….Raoul Heertjes met Harry Slinger jeh (in dit was het nieuws…..dat dan weer wel)

  De voetbal van Hoerenveen, verder zijn er toch geen zenders meer?

 7. 13

  Clau is toch wel lekker ElEl, ik vind de VARA fantastisch. Verschillig, jij bent meer van het feest voor de geeeeeeest? Die zijn pasé joh! Van Kooten en De Bie, Jiskefet, Wim T. Schippers, We zijn weer thuis….those were the days! Nou ja smaken verschillen. Maar je vindt Linda de snol toch niet te doen???

 8. 15

  Ik ben het fragment gaan bekijken en het is niet netjes een oude man zo te behandelen, maar men krijgt stellig de indruk dat hij destijds erg weinig moeite had met de misdaden van het naziregime. En nog steeds vindt hij zijn artiesten-succes belangrijker dan zulke morele muizenissen. Wat nog veel minder netjes is. Enfin.

 9. 16

  @ 2 Jammer dat jullie nog steeds jaloers en afgunstig zijn. Ach, jullie hadden toch ook geen deuk in een pakkie boter kunnen schoppen met Ruktor Hockeyhoofd. Ja, beste zendercoordinator we willen graag een paar filmpjes doen hahahaha

 10. 17

  Het is wel een erg makkelijk item ja. Ook weinig relevant of nieuwswaardig. Who cares dat een of andere ouwe gek die op een podium staat Hitler wel een aardige kerel vindt? Hij is over luttele momenten toch wel dood. Die ouwe gek dan, Hitler is naar mijn weten al de pijp uit.

 11. 18

  Een geheel nieuw format staat geboren te worden: dementia tv, met items van tenminste half demente BN’ers. Eindigt telkens met de taart, die in het gezicht van de jarige wordt uitgedrukt. Lachuh!

 12. 19

  Ach sargasso zwemt in hetzelfde moeras door continu hetzelfde te brengen als GS maar dan met een moralistisch sausje erover heengegoten

  Ander theater, zelfde show. both commercial.

 13. 24

  Mensen schijnen zich er altijd over te moeten opwinden dat de grootste klootzakken uit de geschiedenis in hun persoonlijke sfeer hele aardige mensen kunnen zijn. Blijkbaar probeert men vast te houden aan het idee dat je een misdadiger herkent aan zijn boertige manieren en de twee horens die uit zijn kop komen groeien. Als je dat gelooft leef je inderdaad in een heel veilige wereld.

 14. 25

  Ik vind het maar een rotstreek om een man van 105 jaar oud, die het allemaal niet meer zo goed kan plaatsen, zo te benaderen, wat meer eerbied voor de ouderen zou hier zeker op zijn plaats zijn geweest, of is dit jullie moderne manier van aanpak, foei, foei

 15. 26

  ‘en die al zestig jaar moeite had met dingen goed plaatsen’.

  Jammer dan. Dan gaat-ie maar door ’t stof. Kan helemaal geen kwaad. Nu zijn het alleen maar woorden.